Onze opdrachtgever is op zoek naar een:
Sr. Zoetsappige zeepsoppen slagroomsoesjesspuiter

Bedrijfsnaam:
Zinderende cirkelzaag zevenhonderdzessenzestig (ZCZ)

Locatie/Standplaats:
Spuitzak 766 te Zuurdijk

Salaris:
ZB 7.104,-

Functieomschrijving:

Zelden ging het zo goed met onze supermarkt ZCZ als nu en daar zijn wij daarom dus ook supertrots op! Zeker, we houden van lekker, vers en gezond schransen en van medewerkers die met plezier suikerzoete slagroomsoesjes spuiten. ZCZ is onze ambachtelijke bakkerij-traiteur waar schitterende nog naschuimende vers gespoten slagroomsoesjes elke seconde van de dag zo uit de steenvloerovens slingeren, evenals zigzaggende moorkoppen, zijdezachte Bossche bollen, Gougère, Croquembouches en andere ovenverse zaligheden. Zompige zeepsop slagroomsoesjes zijn kleine zoetzure slagroomgebakjes, gemaakt van kookdeeg en gevuld met zure slagroom, custard, alles reinigende zeepsoorten en super zuinige shampoo’s. Ze hebben meestal de vorm van een zak of zaadbal maar er kunnen ook voor andere vormen gekozen worden, zoals sierlijke zwaantjes of suggestieve zwaluwen.

ZCZ Zuurdijk zoekt ervaren en enthousiaste senior zoetsappige zeepsoppen slagroomsoesjesspuiters of andere suikerzoete confiseuren voor met name de zaterdagen en zondagen! Senior studenten zijn ook welkom, maar zwakzinnige koekenbakkers zijn we zeker niet naar op zoek.

Zowat bij alles wat ZCZ creëert, staat smaak op de eerste plaats. Zonder meer moet die het beste zijn! Zodat we, om dat te bereiken, steevast werken we met verse, zuivere en smaakvolle zuur- en zoetigheden. Slapen doen we niet, en gebruiken het liefst subliem en opperbest beslag, zachte zepen en zoveel mogelijk biologisch als het even kan. Superieure spijzen bereiden we ter plaatse, naar origineel recept en in onze state of the art keukens, douches en badkamers. Zelfverzekerd en zeker geen slabakker ben jij als zwoegende medewerker het visitekaartje van ZCZ! Zwetend en stinkend overtref jij de verwachtingen van de gasten en bepaalt voor een belangrijk deel het succes van onze slagroomsoesformules.

Stellig op de parterre van ZCZ Zuurdijk ervaar je een smakelijk foodbeleving. Schromelijk overdreven spuit jij hier zelfstandig en sensueel sierlijke stapels suikerzoete slagroomsoesjes geïnjecteerd met ongemeen zure zeepsoppen, een snufje zout en met een mespuntje softijs , uiteraard onder bezielde begeleiding van onze zinnenprikkelende saxefoniste. Smetteloos slagroomsoesjes smeden is aan jou wel uitbesteed!

Specifiek voor ons ZCZ-food concept in het centrum van Zuurdijk, zijn wij daarom op zoek naar een senior zoetsappige zeepsoppen slagroomsoesjesspuiter met minimaal 6 á 7 jaar ervaring. Schijtlaarzen zitten we niet op te wachten en ook liever geen zure snorren, sukkels uit de snackbar sociëty of andere zachariassen met zandzagen. Zo onderhand al aan het likkebaarden bij deze vacature? Sjok dan niet, schrijf subiet die sollicitatiebrief en je bereid voor op een zware selectieprocedure!

Functie-eisen:
Onze opdrachtgever zoekt het volgende in de kandidaat:

 • Je bent superbe met spatten, spritsen en sproeien
 • Je bent snoezig
 • Je bent schijnheilig
 • Je schuimbekt bij de woorden ‘zuur’ en ‘suiker’
 • Je bent niet te zuinig met slagroom
 • Van softwareleveranciers krijg jij een zoete nasmaak
 • Je schroomt evenmin met suikerroom als je suikeroom
 • Je kunt smaakvol smeuïg smakken
 • Je bent gek op sporadische Suikerfeesten
 • Je kunt in één ademteug opzeggen of uitslaken: “Zes Zonderlinge Zaventemse Zatte Zotten Zullen Zowaar Zeven Zeer Zomerse Zondagen Zwemmen Zonder Zwarte Zwembroek. Zuster Zulma zei zorgelijk: “Ze zullen zelfs zachtjes zeggen: ‘Zulke zijn zeker zedeloos, zowat zeven zonnige zondagen zigzag zwemmen zonder zo’n zwarte zijden zwembroek”.

Voorgeschreven bedrijfskleding:
zes stuks, te kiezen uit de volgende artikel (gesponsord door de zaak):

Sari, slip, sjaal, short, stola, strik, sarong, schoenen, short, skipak, string, skijack, sandaal, singlet, spencer, stofjas, swagger, sweater, zwempak, skibroek, slipover, splitrok, salopette, slobbroek, sportbeha, sporthemd, tuinbroek, zomerjurk, zwembroek, spijkerpak, strandjurk, zomerbroek, zomerjapon, zwemstring, smokinghemd, zomermantel, spijkerbroek, sportpantalon, zomerpantalon, schoudermantel, streepjesbroek of streepjespantalon. Zonder sokken en streepjesstropdassen dragen verplicht!

Dienstverband:
Tot je tong breekt.

Slissend solliciteren:
Interesse in deze functie? Reageer direct en stuur je motivatie inclusief CV naar werving@wsnoi.com of kijk op onze website: http://wsnoi.com/tn/

Wat is mijn Zbersibarnensalaris in euro’s?
ZB 7.104,- was op peildatum 1 mei 2012 E 84.466,56
(koers 11,89)

By karelriemelneel | May 28, 2013 - 6:52 pm - Posted in Duimzuigerij, Nederlands, Vacaturepagina: De Assistent Kanarievouwer

Soms hoef je als redactielid nauwelijks in de pen te klimmen om een amusant artikeltje op papier te kunnen zetten. Mensen om je heen of andere bronnen dragen in voorkomende gevallen zelf al voldoende inspiratie of leesvoer aan, dat enkel nog een beetje geredigeerd moet worden om een leesbaar geheel te vormen. Uiteraard bezondig ik mij niet te snel aan het klakkeloos ‘overnemen’ van deze informatie, met de kans dat het dan als plagiaat wordt opgevat, maar een spam-berichtje dat ik maandag(!) in mijn mailbox ontving was wel zo wonderlijk, dat ik het niet kon laten.

Over onbestaande beroepen gesproken:

Goedemiddag!

Een snelgroeiende internationale onderneming die over de hele globaal werkt is op zoek naar serieuze medewerkers, dus jou, met perfecte communicatieve vaardigheden, bekwame teamspellers, en met de competenties van een schrijvend leider.
Wij bieden u een baan aan om vanuit het uw huis met een onvolledige werkweek in de richting van een functie als een Allround Assistent Manager. Deze positie kan op het gehele territorium van Nederland worden verricht.

Onze voordelen:

 • maandelijks salaris
 • uitbetaalde bonussen
 • een werkrooster dat u aan past
 • gratis scholing
 • werkervaring is niet vereist, wel pré!
 • er zijn geen verborgen betalingen of investeringen
 • 9 tot 5 geen mentaliteit

Als u belangstelling heeft voor onze aanbieding en u wens nadere informatie over ons en over het aangeboden werk te ontvangen, verzoek ik u net een antwoord te schrijven op deze brief.

Dan ontvangt u het antwoord met 2 werkdagen.
Dank u.
Een hele fijn weekend toegewenst!

Met vriendelijke groet,

Gsorsnoi
Eerste personeelsmanager en directieleider

By karelriemelneel | March 9, 2013 - 12:43 pm - Posted in Duimzuigerij, Nederlands, Vacaturepagina: De Assistent Kanarievouwer

Onze opdrachtgever is op zoek naar een:
Gesmeerde bliksem afleider

Bedrijfsnaam:
Schering en Inslag & Zn.

Locatie/Standplaats:
Spanningsveld 14 te Pasop.

Salaris:
ZB 219,-

Functieomschrijving:

Als een donderslag bij heldere hemel werd Schering en Inslag & Zn. onlangs getroffen door het overlijden van onze gesmeerde bliksem afleider Ferdinand Araday. Daarom zijn we als het weerlicht op zoek naar een nieuwe ombuiger die niet schichtig is van aard. Aangezien bliksem doorgaans nooit twee maal op dezelfde plaats inslaat achten wij de kans dat jij evenals Ferdinand naar de eeuwige jachtvelden wordt geflitst niet erg aannemelijk. Vroeger werden in Europa de klokken geluid bij een naderend onweer. Klokgelui zou lucht verplaatsen, zodat men hoopte dat daarmee de bui wel zou afdrijven. Tegenwoordig echter weten we dat deze techniek erg is achterhaald. Daarom leiden we de onweer tegenwoordig af met een pot Oud-Hollands broodbeleg en een mes. Door hard weg te rennen met deze lekkernij breng je de bliksem op andere gedachte. De aantrekkingskracht van pindakaas is voor onweer onweerstaanbaar. Natuurlijk zal de elektrische ontlading niet in de pot inslaan, maar worden aangetrokken door het mes dat je in je andere hand draagt. Daarom ben je verplicht om rubberen handschoenen te dragen.

We zoeken geen doetje. Als de hazewind ren je bliksemsnel door ieder natgeregend grasveld, gewapend met mes en pot pindakaas en beweeg jij hemel en aarde om een inslag te voorkomen. Negatieve geluiden buig jij om tot positieve gedachten zodat de bliksemschichten verward raken en opdonderen. De ontlading bij jouw toeschouwers zal groot zijn, wanneer zij zien hoe jij de bui kan afleiden en terug kan doen overspringen naar het luchtruim. Daar kun je donder op zeggen. En dat alles met een simpel potje pindakaas. Wie is er niet groot mee geworden?

Functie-eisen:
Onze opdrachtgever zoekt het volgende in de kandidaat:

 • Je bent gek op spanning
 • Je bent een controlfreak
 • Je een afgerond opleiding als potentieel vereffenings monteur
 • Jij kan bij voorkeur onweer voorspellen door middel van opkomende hoofdpijnen
 • Jouw aanwezigheid slaat in als een bom
 • Je kan goed aarden
 • Je springt niet zomaar over op een andere job
 • Het is een pré als je veiligheid voorop kunt stellen
 • En bent tevens een heetgebakerd type

Dienstverband:
Tot donder en wederopzegging.

Solliciteren:
Interesse in deze functie? Reageer direct en stuur je motivatie inclusief CV naar werving@wsnoi.com of kijk op onze website: http://wsnoi.com/tn/

Wat is mijn Zbersibarnensalaris in euro’s?
ZB 219,- was op peildatum 1 mei 2012 E 2.603,91
(koers 11,89)

By karelriemelneel | January 13, 2013 - 1:33 am - Posted in Nederlands, Vacaturepagina: De Assistent Kanarievouwer

Onze opdrachtgever is op zoek naar een:
Ladder-naar-de-maan verkeersleider

Bedrijfsnaam:
Le Petit Prince

Locatie/Standplaats:
Ergens tussen hemel en aarde

Salaris:
ZB 276,-

Functieomschrijving:

Ben jij dat zweverige typetje dat liever met z’n hoofd in de wolken loopt dan met z’n poten in het klei? Iemand die hemelse sferen prefereert boven ‘down to earth’? Dan kun je nu tegen je huidige werkgever zeggen: “loop naar de maan!”
Nu de Melkweg is vrijgemaakt om liefhebbers per raket het universum in te schieten door particuliere organisaties of iedere megalomaan, durft Le Petit Prince het aan om zonder pardon ladders te sturen naar de hemel of naar de maan. Spaceshuttles van NASA zij nu echt passé. Trapsgewijs klimt iedere sportieveling nu sport voor sport met het grootste gemak de ruimte in om een bezoekje te brengen aan de enige bijplaneet van onze aarde. Of het nou gaat per bok- of brandweerladder, tussen twee stijlen gaat spoedig heel wat verkeer middels de benenwagen op en neer, naar boven en naar benee.

Om alles goed in het gareel te houden is Le Petit Prince daarom op zoek naar een verkeersleider voor deze ladder naar de maan. Bij ieder kwartier, wassend of ongewassen, deel jij, voorzien van een stuk kaas en een sikkel, de lakens uit. Eenieder die de maan een bezoek wil brengen beoordeel jij op goed of slecht gedrag en wijst hen op de stoplichten bij trede numero vijftienduizendachthonderdnegenenzestig. Rood betekent stoppen, oranje is even wachten en bij groen mag de forens door naar boven. Ze kunnen tegen de maan blaffen wat ze willen, jij dient ze als functionaris op hun plaats te wijzen. Als de maan vol is, schijnt ze overal. Zo luidt althans het spreekwoord. Op kruispunten zie je erop toe dat men netjes voorrang geeft aan rechts en laat je tijdens volle maan altijd even een ster vallen.

Functie-eisen:
Onze opdrachtgever zoekt het volgende in de kandidaat:

Is beslist een hoogwerker
Laat zich niet uit het veld slaan (of van de ladder)
Reikt naar de maan
Heeft ervaring in naar de maan lopen
Bij jou komt de maan al door de wolken
Is niet op z’n achterhoofd, maar wel van de trap gevallen
Heeft wel eens een trap onder z’n kont gehad
Is door de ladder gebuild
Gaat met ladders uit
En is nooit ladder(s)zat

Dienstverband:
Tot de eerstvolgende blauwe maan.

Solliciteren:
Interesse in deze functie? Reageer direct en stuur je motivatie inclusief CV naar werving@wsnoi.com of kijk op onze website: http://wsnoi.com/tn/

Wat is mijn Zbersibarnensalaris in euro’s?
ZB 276,- was op peildatum 1 mei 2012 E 3.281,69
(koers 11,89)

Onze opdrachtgever is op zoek naar een:
Exhibitionistische paardenpoep masseuse

Bedrijfsnaam:
Paerdenpoot, het Bruine Goud

Locatie/Standplaats:
Olympisch dorp, Londen, tijdens de Spelen van 2012

Salaris:
ZB 269,- + ZB 72,- per drol + onbeperkte toegang tot de Spelen.

Functieomschrijving:

Ooit gedroomd van een kunstzinnige baan in de paardensport? Dit is je kans! Het aanbod is onweerstaanbaar aantrekkelijk en een jarenlange studie is niet nodig. Ter morele ondersteuning van de olympiërs tijdens de disciplines ‘dressuur individueel’ en ‘dressuur teams’ ga jij aan de slag als hun persoonlijke masseuse. Dagelijks breng jij hun knollen in topvorm door jouw geoefende handen in het Bruine Goud te zetten. Wetenschappelijk onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat ruiters beter werk ten uitvoer brengen wanneer ze inspiratie opdoen uit eerder geleverde prestaties. Ter bevordering van de Neerlandse medaillespiegel is voor jou de schone taak weggelegd om hun bezieling te bevredigen opdat zij het beste uit zichzelf kunnen halen. Je doet dit door de vele uitwerpselen – die de pronkpaarden soms puur uit nervositeit ter aarde laten storten – te kneden en te boetseren in vormen die voor hen tot de verbeelding spreken. De welriekende in model gebrachte stront werkt dan als mest voor de motivatie.
Jij hebt feitelijk al goud in handen, terwijl zij het nog moeten verdienen!

Om ook zelf aangemoedigd te blijven tot het kleien van deze kokette kunstwerken, zul je publiek aan je moeten binden. Ultiem bereik je dit door – geheel volgens oude tradities – volledig of deels ontbloot jouw specifieke kwaliteiten te benadrukken. Je zult zien dat je toeschouwers aantrekt, naarmate jij meer kleding aan het uittrekken bent. Vanzelfsprekend is het wel de bedoeling om daarbij steeds minimaal één hand in de zachte massa gestoken te houden. Mensen zullen je toejuichen om door te blijven gaan en jubelen bij iedere progressie, zodat jij hoop houdt. Voortdurend zoek je nieuwe grenzen op en probeer je extreme posities uit alsof je aan het modderworstelen bent met Jabba de Hutt. Paardenpoep masseren is echt geen sinecure. Onthoud daarom de volgende spreuk: “Het belangrijkste bij de Olympische spelen is niet het winnen maar het deelnemen, zoals het in het leven niet begonnen is om te veroveren, maar om het leveren van een goede strijd”. – Pierre de Coubertin

Functie-eisen:
Onze opdrachtgever zoekt het volgende in de kandidaat:

Affiniteit met beeldende kunsten
Relevante werkervaring in de paardensport
Je hebt je sporen verdiend in de drukkerij
Brede kennis over spijkerpoepen
Over-het-paard-getilde werkhouding
Laat zich graag begluren
Je bent wars van preuts gedrag
Flamboyant
Heeft schijt aan anderen
Beschikt over een positief zelfbeeld
Bij voorkeur een liefhebber van ontbijtkoek
IJdel
Géén last van smetvrees
Presteert uitsluitend onder grote druk
Hoogdravend type
Kan strontvervelend zijn
Ervaring met mestkunst is een pré
Niet bang zijn je handen vuil te maken
Vind het prima om stinkend rijk te worden

Dienstverband:
Zo lang de Spelen duren, met uitzicht op een vaste aanstelling in de stallen van Anky van Grunsven.

Solliciteren:
Interesse in deze functie? Reageer direct en stuur je motivatie inclusief CV naar werving@wsnoi.com of kijk op onze website: http://wsnoi.com/tn/

Wat is mijn Zbersibarnensalaris in euro’s?
ZB 269,- was op peildatum 1 mei 2012 E 3.198,41
(koers 11,89)

image by puamelia, edited by Gsorsnoi

Met spoed gezocht!
Ontoerekeningsvatbaar verklaarde paprikapitjes jongleur

Bedrijfsnaam:
Circus Piccadilly

Locatie/Standplaats:
Reizend door het land.

Salaris:
ZB 4.165,- + bonussen.

Functieomschrijving:
In deze functie vertegenwoordig je Circus Piccadilly als circusartiest. Je gaat actief aan de slag met het onderhouden, repareren, vervangen en installeren van paprikapitjes. Naast het uitvoeren van het jaarlijks onderhoud, adviseer je collega jongleurs op het gebied van jongleertechnieken en veiligheid. Je bent overtuigend in je gegeven advies en weet een vertrouwensband aan te gaan met het laaghangende fruit. Het team jongleurs bestaat momenteel uit 10 medewerkers. Door de snelle groei van deze dienstverlening is uitbreiding van het team noodzakelijk. Je werkt deels vanuit huis en hebt de beschikking over een volledig ingerichte service auto.

Functie-eisen:
Onze opdrachtgever zoekt het volgende in de kandidaat:

 • Opleiding op minimaal MBO / MTS niveau of gelijkwaardige (Nautische opleiding )
 • Relevante werkervaring
 • Uitgebreid strafblad en veroordeeld tot TBS
 • Goede kennis van de Nederlandse, Engelse Taal, Duitse
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Enthousiast, flexibel
 • Hoog kwaliteitsbesef
 • Affiniteit met paprikapitjes
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit
 • Pro-Aktieve houding
 • Ervaring met SAP is een pré

Dienstverband:
Vast, twee dagen in week.

Solliciteren:
Interesse in deze functie? Reageer direct en stuur je motivatie inclusief CV naar werving@wsnoi.com of kijk op onze website: http://wsnoi.com/tn/

Wat is mijn Zbersibarnensalaris in euro’s?
ZB 92,27 was op peildatum 1 mei 2010 E 50.416,60.
(koers: 12,04)

By karelriemelneel | October 25, 2010 - 8:20 am - Posted in Duimzuigerij, Nederlands, Vacaturepagina: De Assistent Kanarievouwer

image by insouciance, edited by Gsorsnoi

Bedrijfsnaam:
Thank you soloman.

Locatie/Standplaats:
Atlantisch zwembad in Waterland.

Salaris:
2x ZB 92,27

Functieomschrijving:
In dit Olympische zwembad heel serieus koprollen maken op de maat van de muziek en af en toe keurig je been opsteken boven het water. Er daarbij secuur op te letten dat je precies de bewegingen volgt die je schaduw ook maakt om samen tot een synchrone uitvoering te komen.

Functie-eisen:
Je bent niet verlatingsangstig en kunt goed tegen alleen zijn. Je bent een expert in identiteitscrisissen en praat praktische elke dag met jezelf. Egotrippen is een pre.
Verder moet je beschikken over een eigen schaduw en thuis veel hebben geoefend in een lifesize mirror.

Dienstverband:
Zolang er zuurstof beschikbaar is of tot je gehecht dreigt te raken aan je schaduw.

Solliciteren:
Interesse in deze functie? Reageer direct en stuur je motivatie inclusief CV naar werving@wsnoi.com of kijk op onze website: http://wsnoi.com/tn/

Wat is mijn Zbersibarnensalaris in euro’s?
ZB 92,27 was op peildatum 1 mei 2010 E 1111,-.
(koers: 12,04).

By karelriemelneel | September 10, 2010 - 10:54 am - Posted in Duimzuigerij, Nederlands, Vacaturepagina: De Assistent Kanarievouwer

image by Xurble, edited by Gsorsnoi 

Bedrijfsnaam:
Snaily Planet.

Locatie/Standplaats:
Gohes City

Salaris:
ZB 8.642,- inclusief  outfit waaronder een strakke maillot en rode cape en een eigen telefooncel om naar mama te kunnen bellen.

Aanleiding:
Gohes City heeft een superheld nodig. Het is niet langer veilig op straat door de toenemende criminaliteit die de pan uitrijst.  De stad wordt geteisterd door autodieven, belastingoplichters, veelplegers, draaideurcriminelen, gangsters, zware jongens, politici, hackers, kapers, terroristen, maffiabazen, smooth criminals en de verschrikkelijke godfather (alias de BoBfather). Er is vaak geprobeerd om dit tuig op te pakken, te berechten en/of aan de galg te hangen. Badman sloeg eerder al op de vlucht. Het werd hem te sinister. Bovendien werd zijn zwemslip te strak omdat hij eetbuien kreeg ten gevolge van de angst.
Niets of niemand lijkt ons meer te kunnen helpen. Ook Atom Ant heeft zijn antennes uitgeschakeld.

Op deze pagina vind je een overzicht van de meest gezochte criminelen: http://www.wsnoi.com/index.php?page=oldhangman

Nu er ook geruchten opduiken dat een duivelse graaf snode plannen aan het beramen is om Gohes City over te nemen heeft Doublyou, onze burgervader, opgeroepen een nieuwe superheld aan te stellen.

Functieomschrijving:
Bevrijd Gohes City van al het kwaad (met uitzondering van onze complexe belastingstelsel). Bescherm ons tegen uitbrekende mechanische monsters en geconserveerde dinosaurussen die plotseling in musea ontdooien. Bestrijd de criminelen en maak korte metten met de BoBfather.
Vergezeld van een prachtige blonde verslaggeefster (Loïs is op vakantie) reis je af naar het slot van Graaf Schaurig en voorkom je dat hij zijn gruwelijke experimenten los laat op onze metropool en haar inwoners.

Mocht er een dag zijn dat er even geen misdaad is om te bestrijden, dan zullen we Kong King uit de stadsdierentuin optrommelen om een willekeurige schone dame ergens in onze skyline te verstoppen, zodat er toch iets overblijft om gered te worden.
Handgeschakelde Superman, wij vertrouwen op u!

Functie-eisen:

 • U bent oersterk en luistert zonder tegenspraak naar een morele code die u wordt ingefluisterd door de hoogedelachtbare heer mr. D. Kwak.
 • Met uw röntgenvisie bent u in staat om door alle materialen heen te kijken en neemt daarbij de privacy van de dames die u moet redden in acht.
 • U springt moeiteloos over grote gebouwen heen en beschermt deze tegen aanslagen zoals die van bijna negen jaar geleden omstreeks deze tijd.
 • U vliegt sneller dan de gemiddelde bromvlieg, opgevoerde brommer en bromt de SR-71 Blackbird gemakkelijk voorbij.
 • U bent bedacht op slibtong niet, maar op Krypton wel.
 • U bent een rolmodel voor vele helden.
  Zelfs voor Buzz Lightyear.

Dienstverband:
Afhankelijk van uw prestaties voor onbepaalde tijd. Tenzij u voor altijd korte metten kunt maken met de misdaad. Maar dat is zoiets als wachten tot de belastingen worden verlaagd.

Solliciteren:
Interesse in deze functie? Reageer direct en stuur je motivatie inclusief CV naar werving@wsnoi.com of kijk op onze website: http://wsnoi.com/tn/

Wat is mijn Zbersibarnensalaris in euro’s?
ZB 8.642,- was op peildatum 1 mei 2010 E 104.049,68.
(koers: 12,04).

Met de kans op het overtreden van de auteursrechten van een gelijknamige held uit Metropolis dopen wij u: “Supersnooi”
Bij nader inzien is ‘Handgeschakelde Superman’ te lang voor de headlines van de Tycoon Newspaper.

image by bobosh_t, edited by Gsorsnoi

Bedrijfsnaam:
WSNOI.

Locatie/Standplaats:
Landgoed van Gsorsnoi.

Salaris:
ZB 362,-.

Functieomschrijving:
De fluitende bezoekers van Gsorsnoi’s landgoed worden er flink meestroostig van: het voer wordt niet tijdig bijgevuld. In plaats daarvan liggen de voederhuisjes vol met vogelpoep.
Het tuinpersoneel heeft aangegeven onvoldoende tijd te krijgen om de voederhuisjes te voorzien van vogelvoer en komt aan het schoonhouden al helemaal niet toe. Tegelijkertijd raken zij ook gedemotiveerd in hun andere werkzaamheden, omdat zij het gefluit missen van de gevederde bezoekertjes die nu wegblijven.
Om die reden zoekt Gsorsnoi een programmeur die op een originele wijze een oplossing weet te programmeren om de vogeltjes in hun behoefte te kunnen voorzien.

Functie-eisen:

 • HBO / VWO technische opleiding.
 • Minimaal vier jaar ervaring met ABAP als SAP ABAP Ontwikkelaar.
 • Ervaring met het maken van business report en analyses.
 • Goede Nederlandse en Engelse taalbeheersing.
 • Enthousiast, flexibel en werkend op een redelijk hoog intellectueel niveau.
 • Ervaring met Portal applicatie ontwikkeling WebDynPro.
 • Resultaat gedreven.
 • Proactief.
 • Positieve uitstraling.
 • Enig sexappeal.
 • Kunnen omgaan met verschillende eigenbelangen.
 • Teamplayer die bestand is tegen alleen werken.
 • Vlijmscherp analytisch vermogen.
 • Initiatiefrijk.
 • Kennis en ervaring van Java certificaten is een pre.
 • Kennis van ABAP-OO en de ambitie om je verder te ontwikkelen (oh oh!).
 • Je voelt je princeheerlijk bij ITIL.
 • Je combineert creativiteit met accuratesse en werkt methodisch.
 • Je kunt je zowel mondeling als schriftelijk uitstekend uitdrukken.
 • Kennis en ervaring met o.a. Java, JSP, PHP, Javascript in combinatie met MS SQL/Oracle of MySQL.
 • Kennis van architectuurprincipes.
 • Je kunt ‘vautlooz’ schrijven.

Dienstverband:
In principe onbepaald, tenzij de fluitende bezoekers t.z.t. op de lijst van uitgestorven dieren belanden.

Solliciteren:
Interesse in deze functie? Reageer direct en stuur je motivatie inclusief CV naar werving@wsnoi.com of kijk op onze website: http://wsnoi.com/tn/

Wat is mijn Zbersibarnensalaris in euro’s?
ZB 362,- was op peildatum 1 mei 2010 E 4.358,48.
(Koers: 12,04)

image by Peter Visser, edited by Gsorsnoi 

Bedrijfsnaam:
Pepernoten op laag water BV.

Locatie/Standplaats:
Marianentrog.

Salaris:
ZB 111,- inclusief duikuitrusting.

Bedrijfsachtergrond:
Aangezien het wetsvoorstel van Obama om het zorgstelsel te hervormen nu is goedgekeurd, zal het spoedig tennisballen regenen in Deventer. Deze tennisballenregen belemmert de paddentrek nog verder dan de asfaltjungle dit al deed, waardoor er meer padden geraapt moeten worden.
Van padden rapen worden je handen vies. Vieze handen moet je wassen. Wat resulteert in natte handen. Natte handen droog je af met een handdoek. Alleen bepleitte Geert Wilders eerder dat theedoeken niet langer als alternatief mogen worden gekozen om je handen mee te drogen waardoor men bij gebrek aan handdoeken met natte handen blijft zitten.
Op die manier kom je tot de conclusie dat niet alle markeerstiften blauw zijn van kleur. En daarom maakt ‘lijpe shit’ de meeste kans het woord van 2010 te worden.

Sinterklaas houdt niet zo van deze ‘lijpe shit’ en strijdt voor het behoud van de ‘leipe poep’.
Wat niemand zal verbazen kookt om die reden nu het bloed van Sinterklaas tot hij rood ziet en is zijn mijter door de stoomontwikkeling de lucht in geschoten.

Een welke – je raadt het al – terecht is gekomen in …
… de Marianentrog.

Functieomschrijving:
Jouw taak is natuurlijk het opduiken van deze magische mijter.

Functie-eisen:
Je dient te beschikken over een flink verzameling mandarijnenspinnetjes en het is handig als je ervaring hebt met het op sterk water zetten van enig luguber materiaal.

Dienstverband:
Alleen zolang de Marianentrog niet op een exacte diepte wordt geschat van precies 11 kilometer, de Titanic in die trog wordt teruggevonden of de mijter.

Solliciteren:
Interesse in deze functie? Reageer direct en stuur je motivatie inclusief CV naar werving@wsnoi.com of kijk op onze website: http://wsnoi.com/tn/

Wat is mijn Zbersibarnensalaris in euro’s?
ZB 111,- was op peildatum 1 mei 2009 E 1.378,50.
Door de kredietellende zal dit 1 mei van dit jaar vast niet veel meer zijn dan E 1.336,44, waarmee de koers verder terugzakt naar 12,04.

( geïnspireerd op de vraag: “Waarom zijn brandweerauto’s rood?” )