By karelriemelneel | May 28, 2013 - 6:52 pm - Posted in Duimzuigerij, Nederlands, Vacaturepagina: De Assistent Kanarievouwer

Soms hoef je als redactielid nauwelijks in de pen te klimmen om een amusant artikeltje op papier te kunnen zetten. Mensen om je heen of andere bronnen dragen in voorkomende gevallen zelf al voldoende inspiratie of leesvoer aan, dat enkel nog een beetje geredigeerd moet worden om een leesbaar geheel te vormen. Uiteraard bezondig ik mij niet te snel aan het klakkeloos ‘overnemen’ van deze informatie, met de kans dat het dan als plagiaat wordt opgevat, maar een spam-berichtje dat ik maandag(!) in mijn mailbox ontving was wel zo wonderlijk, dat ik het niet kon laten.

Over onbestaande beroepen gesproken:

Goedemiddag!

Een snelgroeiende internationale onderneming die over de hele globaal werkt is op zoek naar serieuze medewerkers, dus jou, met perfecte communicatieve vaardigheden, bekwame teamspellers, en met de competenties van een schrijvend leider.
Wij bieden u een baan aan om vanuit het uw huis met een onvolledige werkweek in de richting van een functie als een Allround Assistent Manager. Deze positie kan op het gehele territorium van Nederland worden verricht.

Onze voordelen:

 • maandelijks salaris
 • uitbetaalde bonussen
 • een werkrooster dat u aan past
 • gratis scholing
 • werkervaring is niet vereist, wel pré!
 • er zijn geen verborgen betalingen of investeringen
 • 9 tot 5 geen mentaliteit

Als u belangstelling heeft voor onze aanbieding en u wens nadere informatie over ons en over het aangeboden werk te ontvangen, verzoek ik u net een antwoord te schrijven op deze brief.

Dan ontvangt u het antwoord met 2 werkdagen.
Dank u.
Een hele fijn weekend toegewenst!

Met vriendelijke groet,

Gsorsnoi
Eerste personeelsmanager en directieleider

This entry was posted on Tuesday, May 28th, 2013 at 18:52 and is filed under Duimzuigerij, Nederlands, Vacaturepagina: De Assistent Kanarievouwer. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

9 Comments

 1. May 28, 2013 @ 19:21


  Ik heb gisteren vrijwel exact hetzelfde mailtje ontvangen! Alleen werd mij slechts de functie van Assistent manager (dus niet Allround…), werd ik niet omschreven als een schrijvend leider en was het bericht ondertekend door Winter. Deze persoon was natuurlijk ook alleen maar Eerste personeelsmanager, geen directieleider. Verschil moet er zijn… 😛

  Posted by BoB de Winter
 2. May 28, 2013 @ 19:23


  Wel knap dat wij blijkbaar toch samen worden herkend als teamspellers! Ik vraag me af hoe ze aan die informatie zijn gekomen…

  Posted by BoB de Winter
 3. May 28, 2013 @ 19:34


  Hahaha 😀 Ik heb enige tijd geleden een dergelijk mailtje ontvangen, maar deze is nog mooier! 9 tot 5 geen mentaliteit 😀 Voor een schrijvend leider zijn ze bij jou wel aan het goede adres natuurlijk. Ik hoop dat je het werkrooster past, want dan is dit een baan die je niet af kunt slaan (en anders wil ik dat rooster wel even passen, want het klinkt wel interessant).

  Posted by Zombie
 4. May 28, 2013 @ 19:41


  Een deel is, uiteraard, uit mijn duim gezogen. Leuk dat jullie hem herkennen. Ik heb hem iets ‘opgeleukt’ 😉

  Posted by Karel Riemelneel
 5. May 28, 2013 @ 20:07


  Mijn oorspronkelijke spam-mail:

  Goedemiddag!

  Een snelgroeiende internationale onderneming die over de hele globaal werkt is op zoek naar een serieuze medewerkers, dus jou, met perfecte communicatie vaardigheden, bekwame teamspellers, met de competenties van een schrijvende leider.
  Wij bieden u een baan aan om vanuit het uw huis met een onvolledige werkweek in de richting van een functie als een Allround Assistent Manager. Deze positie kan op de het gehele territorium Nederland worden verricht.

  Onze voordelen:

  maandelijks salaris ontvagen
  uitbetaalde bonussen
  een werkrooster dat u aan past
  gratis scholingen
  werkervaring is niet vereist, wel pré!
  geen verborgen betalingen of investeringen
  geen mentaliteit 9 tot 5
  Als u belangstelling heeft voor onze aanbieding en u wens nadereinformatie over ons en over het aangeboden werk te ontvangen, verzoek ik u een net antwoord te schrijven op deze brief.

  Dan ontvang u de antwoord 2met werkdagen.
  Dank u.
  Een hele fijn weekend toegewenst!

  Met vriendelijke groet,

  Gsorsnoi
  Eerste personeelsmanager en directieleider

  Posted by Karel Riemelneel
 6. May 28, 2013 @ 20:15


  Dit is de mijne:

  Geachte dames en heren!
  Een snelgroeiende internationale corporatie is op zoek naar serieuze medewerkers met perfecte communicatieve vaardigheden, bekwame teamspellers, metorganisatorische competenties.
  Ons bedrijf biedt u een vacature aan om op afstand te werken met een onvolledige werkweek in functie van een Assistent manager. Deze vacature kan op het gehele territorium van Nederland kan worden verricht.

  Onze voordelen:
  – een vast salaris
  – een commissie
  – een parttime werkdag
  – volledige scholing
  – werkervaring is niet belangrijk
  – er zijn geen verborgen betalingen of investeringen.

  Als u belangstelling heeft voor onze aanbieding en u wilt uitgebreide informatie over ons bedrijf en over de aangeboden werkontvangen, verzoek ik u net antwoord te schrijven op deze brief. Dan ontvangt u het antwoord met 2 werkdagen.
  Dank u.
  Een goede dag toegewenst!
  Met vriendelijke groet,
  Winter
  Eerste personeelsmanager

  Posted by BoB de Winter
 7. May 28, 2013 @ 20:32


  Wordt jou niet eens op maandag een hele fijn weekend gewenst?

  Posted by Karel Riemelneel
 8. May 28, 2013 @ 20:32


  Nee, ik krijg alleen een goede dag!

  Posted by BoB de Winter
 9. May 28, 2013 @ 20:34


  En dan ook nog eens eentje die parttime is zeker?!
  Op zich wel ontspannend…

  Zouden ze ook een parttime contract aanbieden van 40 uur?

  Posted by Karel Riemelneel

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.