Onze opdrachtgever is op zoek naar een:
Exhibitionistische paardenpoep masseuse

Bedrijfsnaam:
Paerdenpoot, het Bruine Goud

Locatie/Standplaats:
Olympisch dorp, Londen, tijdens de Spelen van 2012

Salaris:
ZB 269,- + ZB 72,- per drol + onbeperkte toegang tot de Spelen.

Functieomschrijving:

Ooit gedroomd van een kunstzinnige baan in de paardensport? Dit is je kans! Het aanbod is onweerstaanbaar aantrekkelijk en een jarenlange studie is niet nodig. Ter morele ondersteuning van de olympiërs tijdens de disciplines ‘dressuur individueel’ en ‘dressuur teams’ ga jij aan de slag als hun persoonlijke masseuse. Dagelijks breng jij hun knollen in topvorm door jouw geoefende handen in het Bruine Goud te zetten. Wetenschappelijk onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat ruiters beter werk ten uitvoer brengen wanneer ze inspiratie opdoen uit eerder geleverde prestaties. Ter bevordering van de Neerlandse medaillespiegel is voor jou de schone taak weggelegd om hun bezieling te bevredigen opdat zij het beste uit zichzelf kunnen halen. Je doet dit door de vele uitwerpselen – die de pronkpaarden soms puur uit nervositeit ter aarde laten storten – te kneden en te boetseren in vormen die voor hen tot de verbeelding spreken. De welriekende in model gebrachte stront werkt dan als mest voor de motivatie.
Jij hebt feitelijk al goud in handen, terwijl zij het nog moeten verdienen!

Om ook zelf aangemoedigd te blijven tot het kleien van deze kokette kunstwerken, zul je publiek aan je moeten binden. Ultiem bereik je dit door – geheel volgens oude tradities – volledig of deels ontbloot jouw specifieke kwaliteiten te benadrukken. Je zult zien dat je toeschouwers aantrekt, naarmate jij meer kleding aan het uittrekken bent. Vanzelfsprekend is het wel de bedoeling om daarbij steeds minimaal één hand in de zachte massa gestoken te houden. Mensen zullen je toejuichen om door te blijven gaan en jubelen bij iedere progressie, zodat jij hoop houdt. Voortdurend zoek je nieuwe grenzen op en probeer je extreme posities uit alsof je aan het modderworstelen bent met Jabba de Hutt. Paardenpoep masseren is echt geen sinecure. Onthoud daarom de volgende spreuk: “Het belangrijkste bij de Olympische spelen is niet het winnen maar het deelnemen, zoals het in het leven niet begonnen is om te veroveren, maar om het leveren van een goede strijd”. – Pierre de Coubertin

Functie-eisen:
Onze opdrachtgever zoekt het volgende in de kandidaat:

Affiniteit met beeldende kunsten
Relevante werkervaring in de paardensport
Je hebt je sporen verdiend in de drukkerij
Brede kennis over spijkerpoepen
Over-het-paard-getilde werkhouding
Laat zich graag begluren
Je bent wars van preuts gedrag
Flamboyant
Heeft schijt aan anderen
Beschikt over een positief zelfbeeld
Bij voorkeur een liefhebber van ontbijtkoek
IJdel
Géén last van smetvrees
Presteert uitsluitend onder grote druk
Hoogdravend type
Kan strontvervelend zijn
Ervaring met mestkunst is een pré
Niet bang zijn je handen vuil te maken
Vind het prima om stinkend rijk te worden

Dienstverband:
Zo lang de Spelen duren, met uitzicht op een vaste aanstelling in de stallen van Anky van Grunsven.

Solliciteren:
Interesse in deze functie? Reageer direct en stuur je motivatie inclusief CV naar werving@wsnoi.com of kijk op onze website: http://wsnoi.com/tn/

Wat is mijn Zbersibarnensalaris in euro’s?
ZB 269,- was op peildatum 1 mei 2012 E 3.198,41
(koers 11,89)

This entry was posted on Tuesday, July 31st, 2012 at 13:34 and is filed under Duimzuigerij, Nederlands, Vacaturepagina: De Assistent Kanarievouwer. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Comments

  1. July 31, 2012 @ 15:50


    Wat een shitbaan! Daar lijkt me echt geen hol aan…

    Posted by BoB de Winter
  2. August 1, 2012 @ 01:19


    Nee, ik heb hier ook geen (grote) boodschap aan!

    Posted by Retroman

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.