By achmedlien | May 4, 2008 - 10:19 am - Posted in Tycoon Newspaper Archieven

Zo komt het wel vaker voor dat de moerkerdouwer de gulp opendoet en zijn bewatering toegepast op het verlepte moesplaatje in de achterserre. Door stomme vertoevalligheden kwam deze tot de conclusie dat hij vergeten was de dorpvermelting aanslag te geven. Met deze denkbeelden in het brein getast spoedde deze zich verhaast naar de stadskern om aangifte te doen van schermutselingen die zijn muisarm ten goede zijn gebleken.

Watertandend nam deze goede man het verstand te vermuren om de klikmikkel aan gruzelemaatjes te radbraken. Velerlei van dit soort voorvallende tijdsverdelingen zorgen menigmaal voor een zonsverduistering van het lichamelijk gestel. Zonder dat men ook maar iets in de ooghoeken had opgemerkt druifte de maarsmeier het hof op om aanstoot te geven aan hetgeen gisteren vermuierd werd.

Grote slagen bruiste op uit de nietsvermeting en kraakte door de steppevlaktes van mijn doorgezemelde huiskruiter. Dit verklopte dus de dremel. U snapt wel dat botvieren de aandoeningen slechts ten goede komt en met zo op de rekensom de knuimen kunnen natellen. Door vier vermuitingen aan de slager door te geven zodat knipklei door puur toeval aan de muur hing bij de dremel taste dit de huig sterk aan. Vermuiterd en verpieterd kreeg de slummel de gooi door. En daarom schrijf ik u dit verzoek om ontslaging.

Ik ben tot mijn knuip verhemelt en tot mijn ijs verlaagt. Mijn standpunt blijft ook onder het toeziend oog van de slagerham. Hier hou je toch een slappe zak van over?

This entry was posted on Sunday, May 4th, 2008 at 10:19 and is filed under Tycoon Newspaper Archieven. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Comments

  1. July 22, 2010 @ 10:27


    […] Geïnspireerd op: Huigvermuiting veroorzaak dremel […]

  2. August 23, 2011 @ 07:06


    Zie ook de alles verhelderende reactie van de Moraelridder op http://wsnoi.com/tn/?p=34

    Posted by Achmed Liën

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.