By tinusicket | June 17, 2010 - 12:44 pm - Posted in Duimzuigerij, Nederlands, Retourtje naar hier en terug

Hallo allemaal!

Momenteel zijn wij heerlijk aan het genieten van onze vakantie in Draguignan aan de zonovergoten Côte d’Azur. Het is hier wel een beetje nat, maar het is gelukkig wel erg rustig op straat. Je kunt hier van alles doen: duiken, zwemmen, snorkelen, zwemmen, bootje huren, zwemmen, watervallen bekijken, zwemmen, pootjebaden, zwemmen, vissen, zwemmen en sleurhutskiën.

We voelde wel een beetje nattigheid toen we de weerberichten lazen voordat we hier naar toe trokken, maar gelukkig valt het met die warmte reuze mee!

Groetjes uit Draguignan!

Rich en Sas.

This entry was posted on Thursday, June 17th, 2010 at 12:44 and is filed under Duimzuigerij, Nederlands, Retourtje naar hier en terug. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Comments

  1. June 17, 2010 @ 12:57


    Hoi Luitjes,

    Leuk om te horen en te zien dat jullie plezier hebben. Heb wel gehoord dat er een waterpokken epidemie in het gebeid is, dus doe voorzichtig.
    Hoop niet dat het water jullie aan de lippen komt te staan, ik zou ook regelmatig boontjes uit het water eten.
    Hopelijk voelen jullie je daar als een vis in het water, en vergeet niet het water stroomt altijd naar de zee.
    Misschien kun je aan je water voelen wanneer de zon in het water gaat schijnen, wel is de verwachting dat er nog heel wat water door de rijn zal stromen voordat dat gebeurt.
    Vergeet bij bosbranden niet dat vuil water ook branden blust en in de huidige omstandigheden schijnen die Fransen aardig wat water bij de wijn te doen.
    Nou ik hoop maar dat jullie feestje niet in het water valt en het zou toch ook toeval zijn als je iemand tegen kwam die als twee druppels water op je leek.

    veel plezier

    Posted by Johan Veenhof
  2. June 17, 2010 @ 23:00


    Ik pis in mijn broek van het lachen!

    … maar ruik ook nattigheid …. …..

    Posted by Paap
  3. June 19, 2010 @ 17:43


    Ik heb me laten vertellen dat je er ook goed kunt waterfietsen!

    Posted by Tinus Icket

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.