By achmedlien | April 8, 2010 - 1:00 pm - Posted in Duimzuigerij, Nederlands, Ogenblikken

Hoe valide is het om de devalidatie van de validatie van de revalidatie op een invalidenparkeerplaats te evalueren?
Bob zou daar vandaag achter komen.

Nietsvermoedend parkeerde hij zijn vehikel per abuis op de invalidenparkeerplaats van zijn werkgever. Hij is natuurlijk niet bepaald invalide, maar gebruikte zijn gebrek aan nachtrust als excuus om voor deze gelegenheid zijn automobiel op de invalidenparkeergelegenheid te plaatsen.
Zo abuis was hij dus eigenlijk niet. Hij vond dat hij zijn milieuvervuiler om deze reden toch wel heel juist op een valide plaats had geplaatst.
Abuis was het dus niet, maar wel invalide. Of toch niet?

Afijn. Bob liep de afdeling op om achter zijn buis te kruipen en weer eens fijn aan een nieuwe werkdag te beginnen. Veel kans om te revalideren van zijn gebrek aan slaap had hij niet: hij kreeg op zijn werk meteen te horen dat revalidatie per ongeluk gevalideerd was.
Als daar maar geen ongelukken van komen!

Er komen pas ongelukken van als je echt serieus wilt begrijpen waarom revalidatie niet gevalideerd mag worden. Laat dat maar aan de experts over.
Feit is, dat de validatie van de revalidatie gedevalideerd moest worden. Anders zouden er hele vervelende en weinig valide situaties optreden waar een flink revalidatie proces voor nodig zou zijn om de weinige validen onder ons te revalideren van invaliditeit.

Bob kreeg er in elk geval al gauw de bibberaties van.
En ik kan je melden, dat hij daar nu nog lang niet van gerevalideerd is.

Geïnspireerd door: – hoe kan het ook anders – BoB

This entry was posted on Thursday, April 8th, 2010 at 13:00 and is filed under Duimzuigerij, Nederlands, Ogenblikken. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

7 Comments

 1. April 8, 2010 @ 13:04


  Het ergste was nog wel dat bij evaluatie bleek dat Pico de devalidatie van de validatie van de revalidatie al eens eerder voor zijn rekening had genomen!

  Posted by Bob de Winter
 2. April 8, 2010 @ 13:08


  Wat ik mij nou nog af vroeg, is of er ook zoiets bestaat als pre-validatie?

  Posted by Achmed Liën
 3. April 8, 2010 @ 13:10


  Ja, maar die is niet altijd meteen valide! Het is het beste om deze twee keer te doen, want de validiteit van de reprevalidatie is iets hoger.

  Posted by BoB de Winter
 4. April 8, 2010 @ 16:27


  ok, dus je moet invalideren om te kunnen revalideren?

  Posted by Paap
 5. April 9, 2010 @ 12:44


  Sorry Bob,

  die devalidatie van de validatie van de revalidatie heb ik zo de bibbers van gekregen dat het uit het shared memory verwijderd was. Gelukkig gaf de evaluatie van jouw devalidatie van de validatie van de revalidatie aan dat mijn devalidatie van de validatie van de revalidatie toen juist was.

  Door wie hebben we die devalidatie van de validatie van de revalidatie eigenlijk überhaupt weer moeten evalueren? Die wordt nergens genoemd…..

  Misschien dat Achmed het weet?

  Posted by PiCo
 6. April 9, 2010 @ 12:45


  Nee die loopt nog een heel eind achter in de evolutie!

  Posted by BoB de Winter
 7. April 10, 2010 @ 23:12


  ik haak af en ga mijn lichaam laten revalideren, er is teveel SAP ingestroomd de afgelopen dagen.
  Een revalidatie patient heeft nog een optreden verzorgd tussen het binnenstromen van de diverse SAP behandelingen in.
  De patient is jaren gelden overleden maar door revaliderende werking van zijn manager hebben ze hem weer tot leven gewekt. Helaas hebben ze de beste man in het verzorgingstehuis verkeerd aangekleed en stond hij in een witte body stocking op het podium onze oren te verkrachten.

  De naam: Bony M.

  Posted by Johan Veenhof

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.