By kornelisoflook | January 21, 2015 - 5:19 pm - Posted in Duimzuigerij, Nederlands, Scherpe Blik

Loop ik vanmiddag naar Haarlem station om in de wachtruimte rustig van mijn boterham te genieten, zoals ik dit met het koude weer wel vaker met mijn pauze doe, komt er zodra ik naar de ingang loop een lieftallige jongedame op me af die zonder verdere introductie tegen mij zegt:
“Jij ziet eruit alsof je een echt knuffelbeest bent. Mag ik jou eens trakteren op een heerlijke knuffel?” (vandaag is het Wereld knuffeldag)
Mij onbewust van deze uitwerking die ik blijkbaar op mensen heb, gingen mijn gedachten als een razende tekeer. Het aanbod was haast te aanlokkelijk voor woorden; een jonge vrouw, ik schat ergens tussen de 18 en 25 jaar, met een knap smoelwerk, mooie ronde vormen zoals iedere man dat graag voor zich ziet en – in het kader van dit onderwerp een erg uitnodigende volle boezem – klonk dit werkelijk al te mooi om waard te zijn. En omdat ik overtuigd ben dat dit in de meeste gevallen ook vaak zo is, was ik direct op mijn hoede.
Maar het was waar! Deze jongedame zat echt (echt?!) verlegen om een knuffel. Hoe bestond het! (vandaag is het Wereld knuffeldag, sufferd!)
Helaas, voor haar, ik ben een man met principes. En aangezien ik er fel op tegen ben op straat zomaar door jan en alleman aangesproken te worden om mij energieke abonnementen aan te smeren of bedenkelijke goede doelen te steunen, sloeg ik ook daarom dit aanbod… bot af.
“Nee, bedankt. Misschien een andere keer,” loog ik.

This entry was posted on Wednesday, January 21st, 2015 at 17:19 and is filed under Duimzuigerij, Nederlands, Scherpe Blik. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Comments

  1. January 21, 2015 @ 17:56


    Man met principes? Lafaard zul je bedoelen! 😆

    Posted by BoB de Winter
  2. January 21, 2015 @ 18:38
  3. January 21, 2015 @ 19:21


    Ik lees nu al een tijdje sprookjes op de Tycoon Newspaper. Maar deze vind ik wel erg ongeloofwaardig! Kornelis die knuffels krijgt aangeboden, hoe verzin je het?!

    Posted by Sandra
  4. January 21, 2015 @ 22:23


    Je hebt gelijk, Sandra! Is dat meisje even de dans (nee, een heel bal…) ontsprongen! Knuffel from hell met Kornelis 😉

    Posted by BoB de Winter

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.