By tinusicket | May 4, 2008 - 10:10 am - Posted in Redigeren en DT-filteren, Tycoon Newspaper Archieven

Dit is het mysterie van de voorbijwandelaar. En dit mysterie is een mysterie omdat men niet weet waarom een voorbijwandelaar voorbij wandelt. Dus zitten wij nu opgescheept met een infrastructureel vraagstuk. Dit is een infrastructureel vraagstuk omdat het vraagstuk de infrastructuur betreft. Zo hebben we hier dus een mysterie van een vraagstuk ontwikkelt wat een infrastructureel mysterie is. Dus kunnen we nooit tot een oplossing komen, anders is dit infrastructurele vraagstuk geen mysterie meer.
Maar goed, u zult zich nu wel bijzonder afvragen wat nu eigenlijk een voorbijwandelaar is. Heel juist dat u zich dat afvraagt, maar dat weten wij ook niet precies. Wel is bekend dat een voorbijwandelaar voorbij wandelt. Het geval is namelijk dat hij of zij u voorbij gaat in de wandeltred.
Nu zult u zich wel afvragen waarom u hem of haar dan niet gewoon kan inhalen. Goeie vraag, maar het antwoord kent u reeds. Als u een voorbijwandelaar zou willen inhalen dan haalt u hem of haar dus in feite zelf in. Dus wandelt de voorbijwandelaar U niet voorbij. Een voorbijwandelaar kan alleen maar iemand voorbij wandelen als deze zelf niet wordt voorbij gewandeld.

Blijkbaar kunt u een voorbijwandelaar dus niet voorbij wandelen omdat u de voorbijwandelaar dan voorbij wandelt en hij of zij u dus niet voorbij wandelt, dan bestaat er dus geen voorbijwandelaar. Maar dan vraagt u zich natuurlijk af waarom u zelf de voorbijwandelaar niet was? Het antwoord is heel simpel te beantwoorden met een tegenvraag: heeft u uzelf dan wel eens voorbij gewandeld?

This entry was posted on Sunday, May 4th, 2008 at 10:10 and is filed under Redigeren en DT-filteren, Tycoon Newspaper Archieven. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

8 Comments

 1. April 25, 2009 @ 11:27


  Eindelijk. Ik heb het eerste artikel gevonden.
  Hier moet het allemaal mee begonnen zijn.

  Ik heb nog lang niet alle artikelen gelezen hoor. Maar ik was gewoon eens nieuwsgierig wanneer de Tycoon Newspaper online is gekomen. Dat was dus 4 mei.

  Bijna tijd voor een feestje dus!

  Groetjes,

  Jolientjuh

  Posted by Jolien van Biesheuvel
 2. November 7, 2011 @ 11:12


  Als je je eigen voorbijwandelaar bent, loop je te hard van stapel.

  Posted by Zombie
 3. November 7, 2011 @ 11:28


  Is dat niet een ietwat overhaaste conclusie?

  Posted by Tinus Icket
 4. November 7, 2011 @ 12:00


  Nee hoor, want dan loop je jezelf voorbij.

  Posted by Zombie
 5. November 7, 2011 @ 13:34


  Dat is altijd nog beter dan jezelf tegenkomen.

  Posted by BoB de Winter
 6. November 8, 2011 @ 07:19


  Ik vind het anders helemaal geen probleem om zo’n voornaam persoon tegen te komen! 😛

  Posted by Tinus Icket
 7. May 5, 2016 @ 08:48


  Is de Tycoon Newspaper niet alweer een jaartje ouder geworden?
  8 jaar. Gefeliciteerd!

  Posted by Stoomkoker
 8. May 6, 2016 @ 09:00


  Je hebt helemaal gelijk Stoomkoker. Er is alweer een jaar vol doldwaze artikelen aan onze neuzen voorbij getrokken!
  Bedankt voor je felicitaties.
  Mocht je trouwens alweer zin hebben in nieuwe belevenissen, dan kun je vanaf vandaag genieten van opnieuw een hoop gestuntel in ‘Mijn Peter Parker-onhandigheden: De naambordjes’…!

  Posted by Tinus Icket

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.