By Olga Sloot-Koers | January 11, 2015 - 4:04 pm - Posted in De Verkwistende Vensterbank, Duimzuigerij, Nederlands

De zogenaamd eerlijke zakenman The BoBfather is opnieuw onderwerp van een strafrechtelijk onderzoek. Naar verluidt wordt de meesteroplichter verdacht van belastingontduiking en witwassen. Volgens onbevestigde berichten gebruikte TheBoBfather een bedrijf uit Warwinkel om miljoenen te verzwijgen voor de fiscus. 57,5 miljoen is volgens het O.M. het bedrag waarvoor de belastingdienst zou zijn opgelicht. De maffiosi verdienen veel geld en het komt vaker voor dat ze via legale constructies of mazen in de wet op zoek gaan naar manieren om minder belasting te betalen. Dikwijls gaat het om ingewikkelde belastingaangiften of gegoochel met fiscale regels. Het is te schandelijk voor woorden. Dus wanneer u deze week bonnetjes bij elkaar schraapt, twijfelend over de aftrekbaarheid van een zak koffie- of sperziebonen, denk dan even aan dit louche heerschap. The BoBfather is de grootste zwendelaar aller tijden. Een ladelichter tot in het diepste wezen van zijn ziel.

Lees meer over deze ontwikkelingen op de WSNOI-site bij Het Tycoon Newspaper-spel

This entry was posted on Sunday, January 11th, 2015 at 16:04 and is filed under De Verkwistende Vensterbank, Duimzuigerij, Nederlands. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

25 Comments

 1. January 11, 2015 @ 16:49


  Kijk eens aan! Kan die BoBfather niet eens wat vaker belasting ontduiken en zijn voorraadje bommen aanspreken? Die sterren zijn rap verdiend zo! 😀

  Knappe samenwerking Olga en Remeo!

  Posted by Stoomkoker
 2. January 11, 2015 @ 17:33


  Opnieuw komt het sufferdje van Gohes City met vage verdachtmakingen tegen een prominente medeburger! De vileine slang Olga Sloot-Koers komt met ‘naar verluidt’ en ‘onbevestigde berichten’ om haar frustraties tegen mannen in het algemeen en mij in het bijzonder te botvieren. Ze weet ditmaal zelfs local hero Retroman, die vanuit de autosport nog een banaantje met mij te schillen heeft, in haar net van leugens te verstrikken.
  Een aanslag op een nieuwsvoorziening? Hoe smakeloos om iemand daar op dit ogenblik van te betichten, alsof ik een of andere godsdienstwaanzinnige ben! En dan zal Kerbert Rent wel allemaal t-shirts gaan verkopen met ‘Je suis Tycoon’ voor een pittig winstje… Wie zijn hier nu eigenlijk de maffiosi?

  Posted by De BoBfather
 3. January 11, 2015 @ 17:57


  Hahaha! Goed ingespeeld op de actualiteiten. Toeval bestaat niet zo Tinus hebben gezegd.

  Posted by Stoomkoker
 4. January 11, 2015 @ 18:36


  Smakeloos? Godsdienstwaanzinnige? Het is mij wel duidelijk dat The BoBfather hier ons de aandacht probeert af te leiden van de Snooise realiteit. Gelukkig zijn er al enkele reporters erin geslaagd om de ongepaste acties van The BoBfather af te slaan. Gelukkig had George Enverbrander ons tijdig behoedt voor hetgeen komen ging. Al twijfelde ik geen moment aan het kunnen van de eerste helden zoals Ui en Stoomkoker. En wie heeft het hier over local hero Retroman? Volgens mij moeten we vooral Romeo Mazzei de gepixelde groetjes doen! ????

  Posted by Olga Sloot- Koers
 5. January 11, 2015 @ 18:58


  Verbazingwekkend dat Olga zonder enige gêne het woord realiteit durft te bezigen in hetzelfde stuk waarin zij genoemde realiteit op grove manier geweld aandoet. Mag ik even citeren uit de pagina Ninja Rush op uw eigen WSNOI-website:

  “Romeo Mazzei – op onze site beter bekend als Retroman – is de man achter deze game.”

  Moet ik nog meer zeggen over de betrouwbaarheid van deze “journaliste” en haar schemerige kameraden van de Snooise gutter press?

  Posted by De BoBfather
 6. January 11, 2015 @ 20:17


  Toeval bestaat niet????? Dan wil ik nog wel eens een hartig woordje spreken met die Tinus! Ben ik net dat spel aan het downloaden, mag je driemaal raden welk woord ik daar moest invullen om aan die game te komen?!

  TOEVAL!

  Dit riekt naar een of andere complottheorie!

  Posted by Sandra
 7. January 11, 2015 @ 20:25


  Euhm… Retroma- … euh… Romeo, ik geloof dat het nu tijd wordt dat we ergens een schuilkelder opzoeken. 😆 Zo te zien is The BoBfather voorlopig nog niet door zijn voorraad bommen heen…

  Posted by Olga Sloot- Koers
 8. January 11, 2015 @ 20:36


  Grrrr! Verkeerde code ingevuld. Moet ik het nog een keer spelen..,

  Posted by Sandra
 9. January 11, 2015 @ 20:43


  Goed idee, Olga! Op dit moment voel ik me veiliger tussen de norse navelpadden en zieke zombies dan in de nabijheid van die Bobfather met z’n explosieve temperament!

  Posted by Retroman
 10. January 11, 2015 @ 20:53


  Grrrr!!! Paap was net eerder!! 10 sterren door mijn neus geboord!

  Posted by Sandra
 11. January 11, 2015 @ 21:34


  Valt hier de dappere Ninja Retromeo even flink door de mand! Opgestookt door zijn rabiate riooljournaliste eerst een eerzame ingezetene van GC zwartmaken en dan snel wegkruipen voor de gevolgen. Wat een held op ninjasokken!

  Posted by De BoBfather
 12. January 11, 2015 @ 22:22


  Die 230 sterren waren dan blijkbaar niet voor jou bestemd, Sandra 😛

  Posted by Tinus Icket
 13. January 11, 2015 @ 22:24


  Gelukkig zijn die bommen van jou niet door de mand gevallen :-p

  Posted by Retroman
 14. January 11, 2015 @ 22:41


  Is het niet grappig dat Sandra een spelfout maakt in de code en juist de koning van de spelfouten Paap daarmee ruim baan geeft?

  Posted by BoB de Winter
 15. January 11, 2015 @ 23:04


  Er zijn nog wel andere manieren dan bommen om een einde te maken aan ongewenste berichtgeving! Laster en smaad zijn nog altijd strafbaar.
  En ik zou me kunnen voorstellen dat lokale bedrijven zeer terughoudend zijn om te adverteren in een krant waarin een van hun meest invloedrijke mede-ondernemers op een dergelijke onheuse wijze bejegend wordt. Diegenen die dat niet direct zelf doorhebben zullen binnenkort door enkele van mijn naaste medewerkers overtuigd worden… We zullen eens zien hoe lang de TN haar miserabele bestaantje zonder inkomsten kan rekken!

  Posted by De BoBfather
 16. January 12, 2015 @ 08:54


  Dat heeft zo moeten zijn BoB 😛

  Posted by Tinus Icket
 17. January 12, 2015 @ 11:54


  Zeg BoBfather, luistert één van die naaste medewerkers van je ‘toevallig’ naar de naam Thierry Carreyn?

  http://nos.nl/artikel/2012834-bommelding-belgische-krant-loos-alarm.html

  Posted by Retroman
 18. January 12, 2015 @ 11:59


  Volgens mij heb je ze nu overtuigd BoBfather. Die halve ninja en die snoevige tante hebben ondertussen het navelpad gekozen 😉

  In België hebben ze ook hun interpretaties aan jouw waarschuwingen gegeven:http://nos.nl/artikel/2012834-bommelding-belgische-krant-loos-alarm.html

  Posted by Sandra
 19. January 12, 2015 @ 12:00


  Ik bedoel maar 😀

  Posted by Sandra
 20. January 12, 2015 @ 12:45


  Toeval? 😀

  Posted by Retroman
 21. January 12, 2015 @ 16:15


  Toeval?
  De arm van de BoBfather reikt verder dan men vermoeden kan!

  Posted by De BoBfather
 22. January 30, 2015 @ 10:50


  Gaat het personeel van de BoBfather nu ook al zelf opereren? Zat ik gisteren vol spanning te wachten op de nieuwste aflevering van Wie is de Snooi, gaat ineens het beeld op zwart.

  Die Snooi heeft zich nu wel ineens erg gemakkelijk laten ontmaskeren: dat was duidelijk Jochem A. Knikker!

  Posted by Olga Sloot- Koers
 23. January 30, 2015 @ 18:25


  Mijn personeel loopt echt niet met nepwapens rond, Olga! Daar zul je wellicht snel genoeg achter komen…

  Posted by De BoBfather
 24. April 1, 2015 @ 08:28


  Allemaal opgepast! The BoBfather flikt ons weer een streek! Er is een nieuwe versie uit van het Tycoon Newspaper-spel, welke je hier kunt downloaden en spelen: http://www.wsnoi.com/index.php?page=tn_thegame

  En het lijkt erop dat The BoBfather hier ons de aandacht wil afleiden van een andere misdaad waar hij zich afgelopen nacht aan heeft bezondigd! Laat je niet misleiden, The BoBfather is nu al geld aan het verdienen van zijn 1 april actie met de Koffiediefstal én heeft nieuwe bommen gekocht!

  Posted by Olga Sloot- Koers
 25. October 26, 2015 @ 19:47


  TRICK OR TREAT!

  The BoBfather denkt weer grappig te zijn; in de aanloop naar Halloween heeft de gehekelde hellebrok zijn lakei weer aan het werk gezet om zijn BoBmobiel opnieuw volgestouwd te krijgen met periculeuze projectielen.
  M.a.w.: er is een nieuwe versie uit van het Tycoon Newspaper-spel, welke je hier kunt downloaden en spelen: http://www.wsnoi.com/index.php?page=tn_thegame

  De truc waar hij dit keer mee aankomt is zó flauw, dat je vooraf al weet wat je boven het hoofd hangt. Desalniettemin is het echt een klerestreek en zal het nog niet zo eenvoudig zijn om al die kostbare groente in je mandje te krijgen! 🙄

  Succes!

  Posted by Olga Sloot- Koers

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.