By retroman | November 13, 2009 - 5:04 pm - Posted in Algemeen

Beste mensen,

Wij vrezen dat wsnoi.com wordt bestuurd door een terroristisch netwerk.
 
Bewijsstuk A: Het kopstuk van deze groepering is iemand die zich ‘God of all Civilizations’ durft te noemen.
 
Bewijsstuk B: Er staan verborgen teksten in de Tycoon Newspaper die oproepen tot radicalisering. Voorbeeld: In het artikel ‘Onzin onzin? Onzin!’ staat de tekst ‘Lorem Ipsum’. Zomaar een willekeurig onzintekstje? Welnee, even puzzelen en je komt tot de conclusie dat het een anagram is van PURE MOSLIM.
 
Bewijsstuk C: De site herbergt een luguber spel waarin ongeletterde mensen worden ophangen.
 
Bewijsstuk D: Dit zogenaamd journalistieke bedrijf heeft mensen in dienst die duistere beroepen uitoefenen zoals

 • MISDADIGE SALARIS KILLER
 • MOORDZUCHTIGE MEGAFOON INTERIEURARCHITECT
 • PESSIMISTISCHE LAMINAAT SPION
 • WRAAKZUCHTIGE DIEPZEE SINTERKLAAS

This entry was posted on Friday, November 13th, 2009 at 17:04 and is filed under Algemeen. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

10 Comments

 1. November 13, 2009 @ 21:24


  Tja, eigenlijk kan ik voor de politie nog wel wat punten aan de lijst toevoegen, maar aangezien ik boven aan de lijst van geletterde mensen genoemd bij punt C sta, weet ik niet of dat nou wel zo verstandig is……

  Posted by PiCo
 2. November 14, 2009 @ 10:04


  Dat ziet er niet zo PiCobello voor je uit, meneertje!

  Posted by Peter R. de Vries
 3. November 15, 2009 @ 13:45


  Ik vind dit nogal een opvallend verwijt van iemand, wiens naam een anagram is van ‘Ram toren!’. Een duidelijke link naar 9/11…
  Dit moet een mol in de TN-organisatie zijn!

  Posted by Bob de Winter
 4. November 16, 2009 @ 10:04


  Ik zal die opmerking maar niet al te serieus nemen, aangezien die komt van iemand die stiekem bijklust als ONAARDIGE STRUISVOGEL GYNAECOLOOG…

  Posted by Retroman
 5. November 16, 2009 @ 10:51


  Dat is niet helemaal waar! Ik heb wel gesolliciteerd, maar ben nog steeds niet aangenomen. Sterker nog, ik ben nog niet eens voor een gesprek uitgenodigd! Volgens mij heeft Tanya een aardige achterstand bij het verwerken van de sollicitaties. Of zou het aan die luie baas van haar liggen???

  Posted by Bob de Winter
 6. November 16, 2009 @ 10:59


  Bovendien is dat een heel moeilijke, serieus te nemen functie! Weet je wel wat een onaardige struisvogel doet als je probeert gynaecologische handelingen bij haar uit te voeren? ‘Onaardig’ is dan echt het understatement van de eeuw!

  Posted by Bob de Winter
 7. November 16, 2009 @ 11:01


  kom maar op met je verborgen camera Petertje.

  half Nederland zit er op te wachten totdat je op TV een flink “de waarheid verteld wordt”.

  En als je goed op het lijstje kijkt :

  Gsorsnoi weet waar je huis woont !

  je hebt een hoop praatjes voor een gewone autodief…..

  Posted by PiCo
 8. November 16, 2009 @ 11:17


  Even een reactie op de zogenaamde aangevoerde ‘bewijsstukken’:

  A: Het feit dat deze ‘groepering’- zoals Retroman ons nobele initiatief durft te noemen – in het leven geroepen is door een eigen God of all Civilizations kan nauwelijks een bewijsstuk genoemd worden. Sinds wanneer is de naam of titel van een persoon een bewijs voor het leiden van een terroristisch netwerk?
  Dan zou iedereen wie een voornaam als ‘Geert’ of ‘Osama’ heeft per definitie een terrorist zijn?

  B: Ik citeer: De eerste woorden van het Lorem ipsum vinden hun oorsprong in het boek De finibus bonorum et malorum (Over de grenzen van goed en kwaad) van Marcus Tullius Cicero uit 45 voor Christus.
  Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Lorem_ipsum
  WSNOI bestaat pas sinds 2003!

  C: Indien galgje een luguber spel zou zijn welke ook maar enige link zou moeten hebben met terrorisme, dan zouden alle in Nederland aanwezige scholen waar wel eens galgje gespeeld wordt op het schoolbord kinderen opleiden tot terroristen.

  D: WSNOI creëert eerlijke banen met het aanbieden van eerlijke onbestaande beroepen. Ik zie geen kwaad in het scheppen van werkgelegenheid.

  Laat die meneer P.R.de Vries maar komen. Dan mag hij onze zgn. duistere toko eens nader onderzoeken.

  Met vriendelijke groet,

  De Misdadige Salaris Killer aka een hele rits andere stemmetjes.

 9. November 16, 2009 @ 12:08


  Geachte mijnheer/mevrouw ‘Misdadige Salaris Killer’,

  Na uw commentaar gelezen te hebben, ben ik tot de conclusie gekomen dat u zich schuldig heeft gemaakt aan het serieus nemen van een tekst in de Tycoon Newspaper, een zeer ernstig vergrijp in Tycoon Town.
  Een dergelijke houding wordt in deze contreien niet geapprecieerd en middels artikel 215-C zal u z.s.m. besmeurd met pek en veren de stad uit geëscorteerd worden, zodat u uw criminele arbeidsloonmoordende praktijken elders kunt voortzetten.

  Met vriendelijke groet,

  Peter Retroman de Vries

  Posted by Peter R. de Vries
 10. November 16, 2009 @ 14:23


  Geachte mijnheer/mevrouw ‘Peter Retroman de Vries’,

  Ook wij(!) hebben ons huiswerk gedaan en zijn op de hoogte van deze bepalingen en executie van de daaraan verbonden sancties indien niet wordt overgegaan op naleving van het niet serieus nemen van de onzinnig taalgebruik welke in de analen van WSNOI zijn beschreven.
  We hebben artikel 215-c uit de WLA (WSNOI Libri Annales) er even bijgepakt:

  Ik citeer:
  “215-c – De interinstitutionele akkoorden, niet zijnde benoemd onder vioolsleutels, of andere ondubbelzinnige bepalingen uit hoofde van het Verdrag die in het Rijk van WSNOI van toepassing zijn dan wel van belang zijn voor het correct functioneren ervan. Tot onvermijdelijke opneming van deze bepalingen als bijlagen bij het Ontegenzeggelijk Reglement wordt door het WSNOI, op voorstel van zijn bevoegde tot toestemming komende commissie, besloten bij meerderheid van de uitgebrachte stemmetjes (bijlagen VIII, deel B, IX, XI, XII, XIII, XIV, XV en XIX).

  Aan het einde van de laatste vergaderperiode worden alle door het Rijk van WSNOI onafgedane zaken als geannuleerd beschouwd, behoudens het opnemen van gefermenteerde thee en het bekisten van grote hoeveelheden Zbersibarnen.

  Aan het begin van elke zittingsperiode welke ook staande mogen worden uitgevoerd neemt het Oordeel van voorzitters een besluit over de lieden die achterin zitten. Met redenen omklede verzoeken om bakfietsen samen met kerstbomen te mogen verbranden uit handen van derden en de andere opleidingsinstellingen om herleving of hernieuwing van de behandeling van dergelijke zaken tegen te gaan.

  Een en ander geldt niet voor verzoekschriften en voor teksten, al dan niet digitaal overhandigd of door een gegedeïsche datatypiste opgevoerd, waarover geen besluit behoeft te worden genomen of omdat het Gsorsnoi gewoon beter uit komt.”

  Aldus het WLA.

  Erop vertrouwende dat we deze zaak hiermee voldoende gevoed hebben met onzinnige bijdragen neem ik aan dat we e.e.a. dood kunnen laten bloeden met een deksel op de doofpot, beetje Nesquick erbij, even roeren en natuurlijk niet de melk vergeten, verblijf ik,

  Met vriendelijke groet,

  De Misdadige Salaris Killer

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.