image by Gsorsnoi

Bijna Kerst en nog altijd geen geschikt cadeau gevonden? Sla dan maar gauw een wintervoorraad aan roze koeken in en bestel het nieuwste boek van Sjors Kersten: ‘Avonturen van de Blauwe Nepkeizer – Tovenaar Kai & de Waddenbergen’.

Zodra de hulpkreet van een vorstin de Blauwe Nepkeizer bereikt, besluit de verveelde monarch van Neviud in het avontuur te duiken om haar land te redden uit de greep van een boosaardige tovenaar. In een olijk gezelschap trotseert hij de vrieskou op een riskante tocht door de Waddenbergen. De keizer heeft een plan om deze gevaarlijk reis tot een goed einde te brengen, maar alles wat hij probeert pakt anders uit.
Bijt je vast in dit aanstekelijke winterverhaal dat vol zit met roze koeken, humor, verwijzingen en luisterrijke personages. Surf dus gauw naar FreeMusketeers en bestel deze prachtige pennenvrucht.

This entry was posted on Monday, December 17th, 2012 at 06:50 and is filed under Nederlands, Scherpe Blik, Verbaal Genot, Web´s Best. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Comments

 1. December 18, 2012 @ 00:37


  Sjors Kersten? Is dat niet het pseudoniem van iemand die op WSNOI ook best bekend is?

  Posted by BoB de Winter
 2. December 18, 2012 @ 10:22


  Zou best kunnen, volgens mij dwaalt hij hier als Zombie rond… 😉

  Posted by Gsorsnoi
 3. December 18, 2012 @ 11:28


  Haha, dat zou wel een prachtig pseudoniem zijn 😉

  Posted by Zombie
 4. December 18, 2012 @ 11:48


  Het zou me overigens niet verbazen als een van de vrienden van de Blauwe Nepkeizer in het volgende boek Jonker Stress zou heten…

  Posted by BoB de Winter
 5. December 19, 2012 @ 20:14


  Hahaha, dat is een erg mooie Bob! Die ga ik onthouden! 😀

  Posted by Zombie

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.