By karelriemelneel | February 7, 2012 - 6:04 am - Posted in Duimzuigerij, Nederlands, Scherpe Blik, Tycoon Newspaper Archieven

image by j_denim, edited by Gsorsnoi

GOHES CITY  – Een 16-jarige Nederlander is tijdens een popconcert opgepakt, omdat hij diverse leeftijdsgenoten van het andere geslacht onzedelijk zou hebben betast. De ontuchtige handelingen vonden plaats tijdens een optreden van Lady Haha, die tijdens haar Europa Tour ook Gohes City aandeed. Tevens zou hij seksuele handelingen hebben verricht terwijl hij met zijn lichaam tegen de vrouwelijke concertgangers had staan wrijven.
De jongeman werd eerder al opgepakt voor frotteurisme in het openbaar vervoer. Hij zou jonge vrouwen ongewenst hebben aangeraakt bij het in- en uitstappen van de trein door te grijpen naar de billenpartij en geslachtsdelen. Frotteurisme is het seksueel opgewonden raken door lichamelijk contact met onbekenden. Deze onzedelijke handeling geldt als een strafbaar feit.

This entry was posted on Tuesday, February 7th, 2012 at 06:04 and is filed under Duimzuigerij, Nederlands, Scherpe Blik, Tycoon Newspaper Archieven. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Comments

 1. February 7, 2012 @ 13:39


  Wat is een strafbar? Serveren ze daar dwangsomeletten en detentienaasappelsap?

  Posted by Retroman
 2. March 28, 2012 @ 07:14


  Haha! Scherp gezien. Ik stel me daar eigenlijk eerder een soort SM-club bij voor waar zangers optreden in kinky pakjes, zoals Lady Haha. Die zal ook erg hebben gelachen om jouw vergelijking, gok ik zo. 😉

  Posted by Karel Riemelneel
 3. March 28, 2012 @ 07:17


  Bedankt trouwens voor het mij wijzen op mijn tekstuele overtreding Retroman! Ik heb de schreivout inmiddels recht gezet.

  Over strafbare feiten gesproken… 😛

  Posted by Karel Riemelneel

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.