By wilburteerman | November 22, 2011 - 11:31 pm - Posted in Alweerwolven, Nederlands, WSNOI

De korte rokjes hangen weer in de kast of zijn opgeborgen op zolder, pollen snuiven tijdens uitgebreide fietstochten liggen alweer enige tijd achter ons en de NS neemt inmiddels alweer de nodige maatregelen om voorbereid het volgende seizoen welkom te heten. Het is duidelijk: Koning Winter staat voor de deur. Maar, niet getreurd, kruip maar gauw achter je computer, zet de kachel hoog en lees jezelf bij met de Tycoon Newspaper òf speel één van de vele leuke spelletjes op WSNOI! Voor warme ontmoetingen op het terras is het nu toch te koud. Hoog tijd dus om digitaal sociaal te gaan zitten doen. Ga lekker je neus ophyven of eraan krabbelen op Hyves, bouw een feestje op Feestboek of kwetter een eind raak op Twitter, maar vergeet vooral niet om even een bezoek te brengen aan het doldwaze rijk van de Snooiers hier op WSNOI en bijgepraat te zijn op de Tycoon Newspaper!

Rij voorzichtig.

This entry was posted on Tuesday, November 22nd, 2011 at 23:31 and is filed under Alweerwolven, Nederlands, WSNOI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Comments

  1. November 22, 2011 @ 23:58


    Tijd zat dus om je bikini’s te bewaken. 😉

    Posted by Sandra
  2. November 23, 2011 @ 05:47


    Lang leve Koning Winter!

    Posted by BoB de Winter
  3. November 23, 2011 @ 07:27


    Is ‘t je opgevallen? Ik ben een keer niet zo sikkeneurig nu het weer wat minder wordt :-D.

    Posted by Wilburt Eerman
  4. November 26, 2011 @ 00:53


    Hyves is zó 2010. Digitaal of niet, ik zie liever zomerse berichtjes langskomen. Als het kon hield ik een winterslaap, maar de Tycoon Newspaper maakt wel het één en ander goed 🙂

    Posted by Zombie

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.