By rinaoddel | December 14, 2008 - 5:14 am - Posted in Gevleugelde Uitspraken, Nederlands

“En dan sta ik daar aan de deur met mijn poffertjesporum”

Uitgesproken door: Twee hele goeie vrienden

Datum: te vaak uitgesproken. Zo vaak, dat het TNpublicatie-waardig is.

Deze twee vrienden hebben er een hobby van gemaakt om ‘s ochtends vroeg na een wilde avond of nacht het weinig wakkere aangezicht in volle glorie aan de wereld te tonen. Blijkbaar houdt de week deze twee zo in haar greep met drukke bezigheden, dat ze ‘s weekends liever met uitslapen dan met zichzelf fatsoeneren bezig zijn. Dat het haar wat piekerig is en de wimpers voller hangen met slaap dan er kerstballen in een boom passen, deert ze niet. Terwijl de postbode ‘s ochtends zowat een beroerte krijg wanneer hij hun een pakketje wil afgeven aan de deur, staat Jurrasic Park met het ‘poffertjesporum’ zich rustig aan de deur aan de oksels te krabben.

Fijne vrienden.

This entry was posted on Sunday, December 14th, 2008 at 05:14 and is filed under Gevleugelde Uitspraken, Nederlands. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Comments

  1. October 16, 2011 @ 22:50


    En die postbodes maar sterke verhalen vertellen over mooie dames waarbij hun bossen hout uit hun ochtendjassen vallen!

    Posted by Sandra
  2. October 17, 2011 @ 11:30


    Als het er dan eentje is die me met zo’n poffertjesporum aangaapt, dan hoeft het van mij ook niet hoor. Echt smerig!

    Posted by Stoomkoker

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.