By karelriemelneel | December 3, 2008 - 8:58 pm - Posted in Duimzuigerij, Vacaturepagina: De Assistent Kanarievouwer

Bedrijfsnaam:
S.O.C. Nederland B.V

Locatie/Standplaats:
Madeira

Salaris:
1550,- bruto per maand en een uitstekende bonusregeling.

Bedrijfsprofiel:
Serinus origami canarius is ’s werelds grootste leverancier van voorverpakte kanaries met meer dan 500 filialen wereldwijd en ruim 121,4 miljoen afnemers. Er bleek veel behoefte te ontstaan bij krapbehuisde vogelliefhebbers om over een opvouwbare huisdiervariant te kunnen beschikken. Hiertoe heeft de oprichter Dhr. Syl. The Cat de bijzonder ingewikkelde vouwkunst Origami canarius vanuit China laten overvliegen en is aan het vouwen geslagen.

Bedrijfscultuur:
Serinus origami canarius is een informele en professionele Kanarievouworganisatie waar kwaliteit en service centraal staan.

Functieomschrijving:
Je assisteert een professionele kanarievouwer bij het omslaan van de vleugels van de kanaries. Je en let er op dat de vogels niet wegvliegen en je biedt mentale steun aan jouw mentor.  Je werkt in een klein team met actieve leden. Als creatief medewerker kan je snel schakelen en vind je het een uitdaging om in een resultaatgericht team te werken.

Functie-eisen:
Je bent een creatieve, communicatief sterke, prestatiegerichte en flexibele origami master.

Dienstverband:
Vast, totdat zelfstandig uit het nest kan vliegen.

Solliciteren:
Interesse in deze functie? Reageer direct en stuur je motivatie inclusief CV naar werving@wsnoi.com of kijk op onze website: http://werkenbij.wsnoi.com/

This entry was posted on Wednesday, December 3rd, 2008 at 20:58 and is filed under Duimzuigerij, Vacaturepagina: De Assistent Kanarievouwer. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.