By admin | May 11, 2011 - 2:17 pm - Posted in Algemeen

Jolien van Biesheuvel ( 23.01.1981  –  30.04.2011)

Jij hebt samen met ons de eerste steen gelegd op WSNOI, van ieder bouwwerk, huisje, winkel of kantoor. Je deed mee met onze spelletjes en jouw reacties waren wel bijna elke dag te vinden in de Tycoon Newspaper toen deze eenmaal werd gedigitaliseerd. Jij was niet alleen fan van vanaf het eerste uur, jij was ook de trouwste, hebt onze ontwikkelingen gevolgd, weet van elk gepubliceerd raadsel inmiddels het antwoord en van elke grap de clou. Jij hebt ons teruggevonden toen we even voor een tijdje uit de lucht zijn geweest en hebt ons voortdurend de kracht gegeven om door te blijven ontwikkelen. Nu jij er niet meer bent zullen we jouw ‘stem’ missen. We hebben je leren kennen als een heerlijke humoristische bijdehante tante die niet terugdeinsde voor de scherpe opmerkingen van andere fans, mijzelf en mijn alterego’s. We hebben je helaas nooit ontmoet, maar je hebt op ons netvlies een onvergetelijke indruk achtergelaten.

In de tijd dat we jou leerden kennen kon je nog redelijk eenvoudig op het internet aan e-mailadressen komen van wildvreemde mensen. Je schreef een dienst aan die deze gegevens voor je verzamelde en het was maar afwachten wie daarop reageerde. Tegenwoordig is dat strafbaar en moet je creatievere vormen vinden om te adverteren. Maar toen de bewerkelijke HTML versie van WSNOI in 2003 online destijds kwam, vond jij ons door de uitnodigingen die we naar een groep onbekende mensen hadden gestuurd en kwam je een kijkje nemen op die rare site van ons.

Je had nog nooit van ons gehoord en andersom wisten wij natuurlijk ook niet wie deze ‘Jolien’ was. Toch kon je onze creatieve geest wel waarderen en gaf je je al gauw op om mee te doen met de Quiz van de Maand en de Huizensite die destijds de werkpaarden vertegenwoordigden van WSNOI. Zodra iedereen het quizformuliertje van de maand had ingevuld dan publiceerden wij de lijst met hoeveel vragen eenieder juist had beantwoord en zo ontstonden de ranglijsten waar jij natuurlijk ook op te vinden was. Dat deed je nog helemaal niet onaardig overigens. Ook op de Huizensite deed je het goed en stak daar dikwijls de ogen uit van jouw belangrijkste concurrenten Joost Stunner en Erwin Blokker. Met hetzelfde geduld waarmee we die site moesten onderhouden, bracht jij ons steeds weer een bezoek, kocht je gebouwtjes en stuurde jij jouw antwoorden op van de Quiz van de Maand. Zo bleef je ons trouw op de oude site, zoals je ook op de nieuwe hebt gedaan toen die eenmaal online was.

Wat bewoog je eigenlijk om met zoiets mee te doen? We kenden elkaar niet, je hebt ons nooit ontmoet, je wist niet wat deze onbekende sitebouwers met jouw gegevens zouden doen en je werd er ook niets rijker of echt wijzer van. En toch deed je vrolijk en vol enthousiasme met ons mee. Dat jij op de Huizensite jouw fictieve bedrijfje ‘Chopped Off Toe Enterprises’ had genoemd zei wel iets over jouw eigen creatieve gedachtekronkels en gevoel voor humor. Dus misschien dat jouw interesses daarom wel zo goed aansloten bij wat wij de mensen aanboden.

Je hebt ons kleur en kracht gegeven. Fans zoals jij hebben ons gemotiveerd om door te zetten WSNOI in de lucht te houden en door te gaan. Onvoorwaardelijk was je er voor ons. Geen mogelijkheid liet je onbenut om even je stem te laten horen toen dit via de instrumenten van de Tycoon Newspaper mogelijk was. Met meer dan 350 comments (!) sier jij onze site en heb je ons mede geïnspireerd om weer nieuwe artikelen te schrijven.

Hierbij een kleine greep uit die mooie reacties van jou:

“Eindelijk. Ik heb het eerste artikel gevonden. Hier moet het allemaal mee begonnen zijn. Ik heb nog lang niet alle artikelen gelezen hoor. Maar ik was gewoon eens nieuwsgierig wanneer de Tycoon Newspaper online is gekomen. Dat was dus 4 mei. Bijna tijd voor een feestje dus!”  – schreef je toen je met enig terugzoeken de Voorbijwandelaar ontdekte. 

Je ontmaskerde Erwin Blokker en Joost Stunner als de bedenkers van deze site.
“Beste von Kwakhoven (die vind ik het leukst!). Bedankt voor het bevestigen van mijn vermoedens. Nu denk ik ook dat ik weet wie Joost Stunner is.”

“Doubleyou … Snorzooi, ik smeek jullie….ANDER ONDERWERP GRAAG!!!”

“Is ‘kunstgebitpasta’ niet één woord? Moet je hiervoor niet ook afgestudeerd zijn als suiker- en melkstaafjesvuller?”
Noemde mij nooit Gsorsnoi.
“Beste Straatsoldaat. Ik heb patent op Snorzooi. Die ‘t’ die je er heel stiekem tussen punnikt, neigt naar plagiaat. Verder ben ik het roerend met je eens met die stemmetjes van Snorzooi.”
 
 “Is dit weer één van jouw anagramtalenten Retroman?”

… wees mij op mijn zelfverheerlijkende schrijfsels en de fouten die ik er zelf in maakte.
“Zo waarlijk helpe mij Gsor almachtig… Jaja. Alsof je zelf de ALMACHTIGE kennis hebt. Weet je zelf wel hoe die leer van de taalverkrachting in elkaar steekt? … linguïstische rapistologie …  languale rapistologie …”

Je wist overal wel iets nuttigs over te vertellen.
“Heeft het zin als ik hier iets zinnigs over zeg?”

Kon je vinden in eenzelfde logica die wij hanteren.
“Twee keer één is drie en een berg slagroom? Ik noem dat wiskunde voor gebaksliefhebbers!!!”
“Onkunde? Daar heb ik geen verstand van.”

“Een telefooncel om je in om te kleden? Dat is toch niet meer van deze tijd?”

“:-) Kom ik gisteren met mijn Jerrycan bij onze pomp om het te laten vullen met Kamillethee. Staat die pompbediende me RAAR aan te kijken. Heel vreemd!”

En wees ons op onze gebreken.
“@Paap: sprak de koning van de schreivouten.”

Contamineren kon je ook.
“Ik was altijd goed in afspieken!”

Maar sloot bijna altijd jouw commentaar af met dezelfde tekst:

“Ik wordt vaak Juul of Juultjes genoemd. En ik sluit vaak af met Jolientjuh! Telt dat ook?

Groetjes,

Jolientjuh!”

Bedankt Jolien, dat jij er was.

R.I.P.

Na een lang ziekbed overleed Jolien van Biesheuvel op zaterdag 30 april 2011 aan de gevolgen van hersenkanker. Tot de dag ervoor heeft ze nog  fanatiek gespeeld op WSNOI om Tycoon van de Maand te worden en de nieuwe site te testen. Jolien is 30 jaar geworden.

This entry was posted on Wednesday, May 11th, 2011 at 14:17 and is filed under Algemeen. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

43 Comments

 1. May 11, 2011 @ 14:25


  Rust zacht, meis. Zolang WSNOI voortbestaat zal er altijd een herinnering aan je zijn.

  Martin

  Posted by Ace_de_Klown
 2. May 11, 2011 @ 15:12


  Lieve Jolientjuh,

  Wat hebben we (Paul, Bob en ik) hier vaak gelachen om je gevatte antwoorden en passende sneren die we af en toe terug kregen. Je had goed bij ons op de afdeling gepast, al was er dan van werken een stuk minder gekomen….

  Jij was ook een beetje mijn steun in de strijd tegen de BoB-father in het galgjespel, ook al zat je mij daar ook vaak genoeg in de weg. Maar van jou kon ik dat nooit zo erg vinden.

  Zoals Gsnorski als zegt, ik heb je nooit echt kunnen ontmoeten, maar heb wel altijd het gevoel gehad dat ik je al heel lang kende. Vlak voor je het verschrikkelijke nieuws kreeg hadden we een beetje contact. Dat hielp mij in een moeilijke tijd. Ik wou dat ik jou meer had kunnen helpen in deze ongelijke, oneerlijke strijd.

  “Life is a bitch, sometimes”. In jouw geval is het een hele grote bitch…..

  Rust zacht Jolien……., je zult altijd in mijn gedachten blijven.

  Pierre xxx

  Posted by PiCo
 3. May 11, 2011 @ 15:50


  Lieve Jolien,

  Nu pas weet ik – tot mijn grote verdriet – waarom je op 30 april niet op onze onafgesproken afspraak, de maandelijkse strijd om de Tycoon of the Month titel, verschenen was. Juist op die dag had je het grote gevecht verloren met die andere Tegenstander, die je (in tegenstelling tot mij) niet kón verslaan.
  We wisten natuurlijk wel, dat het niet goed met je ging en de laatste maanden was je ook al veel minder actief op WSNOI, maar dit is toch nog een grote schok.
  We hebben elkaar nooit ontmoet, maar toch heb ik het gevoel dat ik je ken. We kwamen elkaar tegen op de Tycoon Newspaper, maar vooral ook in stilzwijgende en vaak zéér intense confrontaties. Galgjecategorieën, anagrammen, raadsels, detectives, sterrenjacht en wat voor andere spelvormen vriend Snorzooi (jouw koosnaampje voor Gsorsnoi) ons ook toewierp, overal liepen we tegen elkaar aan en probeerden we elkaar af te troeven.
  Ik heb het niet nagekeken, maar volgens mij was jouw allerlaatste comment op de TN gericht aan mij: je wist me op subtiele wijze duidelijk te maken dat je me weer eens verslagen had…
  Ook onvergetelijk zijn een aantal langdurige, vaak steeds onzinniger wordende, series van comments in de TN, waar je met precies de juiste humor vaak heel rake opmerkingen kon maken.

  Lieve Jolientjuh, dat een zo waardevol, intelligent en levenslustig iemand als jij al op zo jonge leeftijd ten prooi valt aan deze vreselijke ziekte, is afschuwelijk en onrechtvaardig.

  We gaan je heel erg missen!

  Rust in vrede.

  Posted by BoB de Winter
 4. May 11, 2011 @ 18:36


  Lieve jolien,

  Zo dapper heb je gestreden,
  en zo moedig heb je het aanvaard
  Rust zacht lieve jolien
  we zullen je erg gaan missen.

  Rust zacht

  Rutger

  Posted by DJ P&P
 5. May 11, 2011 @ 18:59


  Lieve Jolientje,

  Ik kende je niet en ben eigenlijk niet zo heel actief aanwezig op TN(voornemen blijft dat wel te doen maar….) maar doordat mijn broer Snorzooi(broertje die hou ik er echt in:P) TN in de tijd aan het licht bracht was ik wel altijd van veel dingen op de hoogte.
  Ik zag jou naam ook vaak voorbij komen en Snorzooi sprak ook geregeld over jou comments.
  Ik zag jou ook altijd als deel van TN, later bleek dat mijn broer jou helemaal niet kende wat jou extra bijzonder maakte. Ik wist van je conditie en ben erg geschokt van het nieuws. Het is inderdaad erg oneerlijk dat dit iemand op zo’n jonge leeftijd overkomt.

  We gaan je missen, het zal een stukje leegte brengen op de site. Maar zoals Ace heel terecht zei: Zolang we TN in de lucht houden zal dit altijd een eerbetoon aan je blijven.

  Rust zacht,

  Samantha

  Posted by Blackhearted Goddess
 6. May 11, 2011 @ 19:20


  Reageren doen ik dan wel nooit, maar lezen heb ik de TN wel eens gedaan. Ben geschokt met dit nieuws. Jolien, heb je nooit gekend, maar jij was altijd de constante factor van deze site. Ik begrijp hoe erg deze mensen je moeten missen. Zo ook ik.

  Eenieder die dit aangaat: gecondoleerd.

  Moge je ruste in Vrede.

  Groetjes,

  Agnes.

  Posted by A.Wouda
 7. May 11, 2011 @ 19:25


  Een mooi eerbetoon, voor en over – zoals ik het lees – een mooi persoon. Ik heb Jolien niet gekend, maar ik heb haar naam wel veel voorbij zien komen en had meteen door dat zij een belangrijk deel van de vaste groep mensen hier uitmaakte. Het is vreemd als er iemand aan de andere kant van het internet verdwijnt, maar het mooie is dat je terug kunt kijken op wat die persoon online heeft achtergelaten. Door haar woorden zal Jolien aanwezig blijven en niet worden vergeten.

  Haar familie, vrienden en de mensen hier wens ik sterkte met het verlies.

  Posted by Zombie
 8. May 11, 2011 @ 19:27


  Ook ik heb haar niet gekend, maar haar naam zeker voorbij zien komen. Treurig dat sommige mooie mensen maar zo’n kort leven zijn beschoren.

  Gecondoleerd, familie, vrienden, en ieder ander die haar heeft gekend.

  RIP

  Posted by Bert de Geer
 9. May 11, 2011 @ 19:39


  Onze gedachten zijn bij haar eigen alswel de wsnoi familie in deze droevige tijd en zullen Jolien vooral missen om haar vrolijke optreden op deze site en de humor die ze ons bood

  Posted by Derk
 10. May 11, 2011 @ 20:56


  Bedankt voor de inspiratie die je ons gegeven hebt. Je bent het voorbeeld voor velen. Je hebt het leven van een WSNOI-er verrijkt.
  Jolientjuh bedankt voor dit alles en rust in vrede. We’ll meet again.

  Posted by Muisarm
 11. May 11, 2011 @ 23:45


  Ik ben bedroefd om te horen over de dood van Jolientjuh. Mijn oprechte medeleven aan de familie Biesheuvel en WSNOI en allen die Jolien kende en liefhadden.

  Posted by Kees de Water
 12. May 12, 2011 @ 00:09


  Nog zo jong ..en energiek

  Ik ben hier wel nooit ..maar volg wel de site van mijn zoon de oprichter van WSNOI.
  In mijn 4 forums over 3D zijn er ook zoveel gebruikers die zoveel betekenen voor elkaar.
  Het verlies is dan groot en eigenlijk altijd onbegrijpelijk.
  Jolien zal niets liever willen dat jullie haar nooit vergeten en met deze site nog verder
  uit te bouwen kijkt ze mee …vergeet dat nooit…!!!

  Posted by John van der Zee
 13. May 12, 2011 @ 00:27


  Lieve Jolien,

  Als ik al die reacties zo lees dan was jij gewoon de Tycoon Newspaper en WSNOI. Je hebt klaarblijklijk een onwisbare indruk weten te maken op haar makers én haar lezers.

  Rust zacht,

  Peter Aerts

  Posted by T.Veterman
 14. May 12, 2011 @ 01:11


  Jolien was een meer dan levensgroot figuur in de Tycoon Newspaper en WSNOI. Ook daarbuiten durfde ze een creatieve oordeel te vellen en was juist zij bereid om risico’s te nemen. Ik ken haar van al haar Alaskaanse verhalen en talenten die zij had in haar substantiële bijdrages die ze wist te leveren aan ons bedrijd. Ook hier staat een kaarsje voor jou te branden en zullen je bijzonder missen.

  Namens het Nissan-team,

  Rust in Vrede

  Posted by Olaf
 15. May 12, 2011 @ 04:38


  Lieve Jolien,

  Ik was zeer geschokt door het nieuws dat jij ons hebt verlaten. Hoewel ik jou nooit heb ontmoet, heb jij een onuitwisbare indruk weten te maken middels jouw vele bijdragen aan de discussies op deze site.

  Je kwam op mij over als een zeer vriendelijke, intelligente meid met een positieve instelling en een goed gevoel voor humor, dus wij zullen jouw leuke commentaar zeker missen.

  Hartelijk bedankt voor de vele komische gedachtenkronkels en spitsvondige opmerkingen. Wat mij betreft ben jij een waar Tycoon Icoon!

  Rust zacht.

  Romeo

  Posted by Retroman
 16. May 12, 2011 @ 06:51


  Beste Jolien het heeft me even gekost dit te scrhjven: De wereld zal niet meerhetzelfde zijn zonder jou – en je verliet ons zo plotlesing. Een ding is zeker: je hebt ons gezegend met je aanwezigheid,, jouw scherp blik, je humor en jouw deel in mijn o p te voeden beter te spellen. 😉 Op een of andere m anier lijkt erop dat ik je gekent heb Je ben nu weg , en ik geloof niet in het eeuwige leven, maar ik geloof in de waarde die je hier en in het leven hebt achtegelaten. Well done meissie. Je hebt niet vergeefs geleefd en hier niet verdwijnen, je blijft in onze harten. Ook ik zal je missen.

  Paap

  Posted by Paap
 17. May 12, 2011 @ 08:36


  Onbegrijpelijk! Je hield zo van het leven en leefde het met volle teugen. Je zal altijd bij ons blijven via onze herinneringen. Mijn hart is met jouw familie en iedereen bij WSNOI en Nissan.

  Posted by Dokter Dinges
 18. May 12, 2011 @ 16:28


  Mijn oprechte deelneming aan familie en vrienden van Jolien. Het lijkt niet echt dat Jolien niet meer onder ons is maar zij op WSNOI zal voortleven. Je zal helaas gemist worden.

  Posted by Wouter
 19. May 14, 2011 @ 15:35


  Ik voel me gezegend Jolien te hebben gekend. Zij was een volleerd pro, altijd warm en grappig en heeft ons veel te vroeg verlaten. Mijn medeleven gaat uit naar haar families en collega’s. Je zal intens worden gemist Jolien.

  Posted by Dengel
 20. May 22, 2011 @ 12:30


  Lieve Jolien,

  De wereld stond even stil toen ik op die verschrikkelijke zaterdagmiddag het nieuws over jou vernam. Het zou gebeuren. Dat wisten we allemaal. Maar waarom nu? Waarom zo vroeg zo jong? Wat maakt dat jou die kans niet was gegeven? Om te vechten, te genieten en te leven.

  Mijn passie voor het lesgeven aan de kinderen, de projecten die we hadden lopen in Cordoba … het ging ineens allemaal langs me heen. De tropische vogels alhier staakten hun gezang. De lucht werd grauw al scheen de zon. En ik kon enkel nog maar wensen dat ik nog even jouw jolige lach mocht zien.

  Jij was meer voor mij dan alleen een nicht. We deelden een paar klierige klassen op de basisschool met elkaar en backpackte er lustig op los toen de overstap naar de middelbare school weer nicht en nicht van ons maakten. Eigenlijk waren wij gewoon zusjes. Zo zag ik het en zo zie ik het nu nog.

  ‘Snorzooi’ en zijn WSNOI-familie hebben jou in hun hart gesloten. En ik ween een waterval hoezeer ook andere mensen rouwen daar zij zo intens van jou hebben gehouden. Nee! Dit hoe mooi en heftig jouw jonge leven ook mag zijn geweest, 30 is te kort, 30 is te jong.

  Lieve Linda Josephine,

  Vergeet alle woorden
  die zijn gezegd
  Vergeet alle gebaren
  gelogen of oprecht

  Ik wist dat het zou komen.
  Ik wist je dan je eens moest gaan,
  maar ik bleef vurig hopen
  en wensen … het is nog niet gedaan.

  We dachten allen
  het duurt nog wel even,
  We dachten allen,
  er is nog zoveel tijd.

  Maar als de dag dan daar is,
  blijkt het allemaal niet zo te zijn.
  Het treft ons als de bliksem
  en doet ons allen pijn.

  Jolien, jij was een vrolijk mens.
  Capre diem en met elke groet een kus
  Jij was de motivatie, die kracht, het vuur, de wens
  Eén ding zonneklaar,
  voor mij was jij mijn zus

  Miss you forever!

  Je nichtje, Sandra van Biesheuvel

  Posted by Sandra
 21. May 30, 2011 @ 10:07


  Als trouwe ontvanger en lezer van TN (ik blijf liever op de achtergrond) lees ik nu
  tot mijn grote verdriet dat Jolien er niet meer is. Mijn medeleven gaat uit naar iedereen van TN , familie en vrienden.

  Rust zacht Jolien!

  Posted by Deklusvrouw
 22. April 30, 2012 @ 15:01


  Lieve Jolientjuh,

  Het is alweer een jaar geleden, maar we zijn je nog niet vergeten! We missen je nog steeds…

  Posted by BoB de Winter
 23. May 1, 2012 @ 07:24


  Beste Jolientjuh,

  Het mag hier dan op 30 april Koninginnedag zijn, de Snooiers zijn jou nog niet vergeten. Ook ik denk regelmatig aan je. Toevallig had ik het laatst met een collega van mij (Edwin Grooters) nog over de meest fanatieke fans op WSNOI. Daarbij bleef jij niet in ongenoemd.

  We missen je lieve Jolien…

  Rust zacht.

  Groetjes,

  Snorzooi

  Posted by Gsorsnoi
 24. April 30, 2013 @ 08:53


  Dubbele gevoelens vandaag. Aan de ene kant feest, omdat het Koninginnedag is. Aan de andere kant, jij bent alweer twee jaar niet meer in ons midden. We missen je Jolien! Deze dag is bijna helemaal van jou.

  Groetjes en we houden van je,

  Sandra

  Posted by Sandra
 25. April 30, 2013 @ 10:02


  Lieve Jolientjuh,

  Twee jaar alweer! Nog altijd hoor je erbij en missen we je! De WSNOI-familie is niet meer compleet sinds jij er niet meer bent.

  Groetjes,

  BoB

  Posted by BoB de Winter
 26. April 30, 2013 @ 13:12


  Nee, dat past inderdaad helemaal niet bij elkaar, Sandra, die feestvreugde en dan de emoties die voor ons bij deze dag passen. Jolien was een bijzonder mens, zoals ik haar heb gekend, en blijft wat mij betreft een ereplaats op deze site houden. Nog regelmatig staan we bij haar stil. En zullen dat ook blijven doen.

  Ik mis je Jolientjuh!

  Gsorsnoi

  Posted by Gsorsnoi
 27. April 30, 2014 @ 08:06


  Geen koninginnedag meer, nog wel steeds de dag om aan Jolien te denken.
  Het is stil op de Tycoon Newspaper… Ik lees nog wel eens de oude stukjes en reacties en kijk terugnaar die mooie dagen. Those were the days!

  Posted by BoB de Winter
 28. April 30, 2015 @ 07:39


  Wat gaat de tijd snel, alweer een jaar voorbij! Jolientjuh, we denken nog altijd aan je…

  Posted by BoB de Winter
 29. April 30, 2015 @ 19:03


  Beste Jolien,

  In de overtuiging dat je kunt meekijken, moet je beseffen dat er vele mensen zijn die nog regelmatig aan je denken. De positieve indruk die je hier heb achtergelaten is duidelijk enorm. R.I.P.

  Bert van Dam

  Posted by Stoomkoker
 30. April 30, 2015 @ 21:31


  En prompt krijg ik in Bakkie Snooi de Biesheuvel Blend voorgeschoteld! Lekker hoor!

  Posted by Stoomkoker
 31. April 30, 2015 @ 22:39


  Schenk er voor mij ook een in, Stoomkoker!

  Posted by BoB de Winter
 32. April 30, 2016 @ 00:11


  Nu alweer vijf jaar geleden! Thinking of you…

  Posted by BoB de Winter
 33. April 30, 2016 @ 08:12


  Na 5 jaar wordt er ook hier nog trouw aan je gedacht. Je bent niet vergeten. In gedachten zijn we bij je Jolien.

  Groetjes,

  Het Nissan-team.

  Posted by Olaf
 34. April 30, 2017 @ 00:45


  Ook dit jaar weer de dag om stil te staan bij het gemis van Jolientjuh. Nu al zes jaar weg en nog altijd een lege plek in ons hart…

  Posted by BoB de Winter
 35. April 30, 2018 @ 07:39


  Wat is het alweer ontzettend lang geleden dat Jolientjuh ons verliet! Nu, zeven jaar later, is in het land van WSNOI nog altijd een ereplaats voor haar ingericht. We zullen je niet vergeten!

  Posted by BoB de Winter
 36. April 30, 2018 @ 09:26


  Lieve Jolientjuh,

  Op WSNOI ben je nog iedere dag ‘online’ als een kaarsje wat voor jou waakt. Zelfs na zeven jaar merk je dat er door vele Snooiers nog regelmatig aan jou wordt gedacht.
  En wat de Tycoon Newspaper betreft… ik moest maar weer eens gaan schrijven. Dan kan ik de belofte waarmaken die ik aan je nicht Sandra heb gemaakt. Dat zou toch wel enorm toch zijn 😉

  Groetjes en veel liefs,

  Snorzooi

  Posted by Gsorsnoi
 37. April 30, 2019 @ 07:25


  Het is alweer Jolientjuh’s dag. Ook na acht jaar blijven we je missen!

  Posted by BoB de Winter
 38. April 30, 2020 @ 07:13


  Het is 2020, het Corona-virus waart rond. De wereld is in lockdown. Het nostalgische radiostation speelt Dolly Parton’s Jolene. Toeval?
  Wij hebben dat geheugensteuntje niet nodig om aan jou te denken, Jolientjuh!

  Posted by BoB de Winter
 39. April 30, 2020 @ 10:09


  Negen jaar geleden alweer 🙁

  Je wordt nog steeds gemist, ‘Jolientjuh’

  Hier brandt nog altijd een kaarsje voor jou.

  Posted by Stoomkoker
 40. April 30, 2021 @ 14:15


  10 jaar moeten we het nu al zonder je stellen, Jolientjuh! Maar toch hoor je er nog steeds bij…

  Posted by BoB de Winter
 41. April 30, 2021 @ 23:40


  10 jaar geleden

  Zo lang ben ik misschien ook al niet meer op wsnoi geweest….
  Vorig jaar schreef BoB over toeval, maar bestaat dat? Toeval?

  Denk weer met een glimlach terug aan toen, heb nog wat terug gelezen en een kaarsje voor je aangestoken.

  Tot ??? Jolientjuh

  PiCo

  Posted by PiCo
 42. April 30, 2022 @ 06:32


  WSNOI staat op zwart, het kaarsje voor Jolien brandt nu alleen nog in ons hart. Na 11 jaar rest ons alleen nog de Tycoon Newspaper, vol met herinneringen.

  Posted by BoB de Winter
 43. April 30, 2024 @ 13:45


  Ineens schoot het me weer te binnen: vandaag is de dag van Jolien! Kan het niet geloven dat ik het vorig jaar gemist heb…

  Posted by BoB de Winter

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.