By wilburteerman | May 4, 2008 - 10:43 am - Posted in Alweerwolven, Tycoon Newspaper Archieven

De ijskappen zullen gaan smelten en iedereen zal in een kajak naar zijn of haar werken moeten. Geheel de wereld? Nee, een kleine nederzetting in Gallië blijft moedig weerstand bieden aan de overweldigers en maken het leven van de kajakkers uit de omgeving er bepaald niet gemakkelijker op. Opklaringen kunnen we voorlopig dus wel op onze buik schrijven. Naar verwachting zullen maandag alle niet-morgen-mensen hevige depressies ondervinden.

This entry was posted on Sunday, May 4th, 2008 at 10:43 and is filed under Alweerwolven, Tycoon Newspaper Archieven. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Comments

 1. May 5, 2008 @ 20:37


  Waarom blijven wij op moeder aarde, terwijl het nieuwe tijdstip Noach in aankomst is.
  Mischien kunnen wij mee reizen in onze dromen die echte fantasie werkelijkheid laat worden,of kruipen wij juist daarom in een virtuele wereld waar we het liefst heen willen reizen,onlos makelijk van het hedendaagse,een gaatje in je voorhoofd boren zoals in de jaren 60 en alles is oke.Morgen komt een Alien mijn nieuwe internet aansluiting updaten,waarom niet..op you tube zijn filmpjes dat kabouters dus wel bestaan,Derek Ogilvie communiceert met geesten,maar help niet met madileen,wel raar ,en de ijskappen die smelten,de zure regen ,welke zure regen,niemand hoor je daar nog over,nee je gaat niet toegeven dat het niet goed is al het water te ontrekken uit de bossen voor drinkwater,dus je hoort daar niemand meer over.
  We hebben straks genoeg water om Afrika te voorzien van water we moeten het wel even ontzilten,maar dan hoeven we nooit meer een aktie op touw te zetten voor honger in Afrika .Dus laat maar lekker smelten en Bill Gates zal wel helpen met zijn miljarden om het de goede kant op te laten stromen.
  Dat Microsoft moet toch ook weer eens iets leuks gaan doen ipv van verbeterde versies gaan maken van dat debiele systeem,dat anno 2008 nog steeds vol fouten zit.
  Ik snap wel waarom jonge mensen gewoon lekker naar de coffee shop gaan…
  Als de zondvloed komt liggen ze te chillen en wie maakt zich dan druk om een beetje water.

  Proost!

  John

  Posted by john
 2. April 25, 2009 @ 11:33


  Man wat een diepzinnig weerbericht…

  Posted by Jolien van Biesheuvel

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.