By Zombie | June 11, 2021 - 4:33 pm - Posted in 55 woorden schrijfwedstrijd, Algemeen, Nederlands, Schrijfwedstrijden


Hevig transpirerend rent de accountantadministratieconsulent in de avondschemering over een gehandicaptenparkeerplaats van een gelegenheidskledingverhuurbedrijf richting de Zonnebloemstraat in Westerhaar-Vriezenveensewijk, vluchtend van de contractonderhandelingen met de concernfinancieringsvennootschapsdirecteur en het werknemersvertegenwoordiger-hoofdbestuurslid van een arbeidsongeschiktheidsverzekeringsmaatschappij. Een ongenadige paniekaanval had hem overmeesterd toen hij tijdens een ingelaste onderbreking nietsvermoedend in de paragraaf Commissarissenaansprakelijkheidsverzekering de tussenkop Aansprakelijkheidswaardevaststellingsveranderingen las: hippopotomonstrosesquippedaliofobie!

This entry was posted on Friday, June 11th, 2021 at 16:33 and is filed under 55 woorden schrijfwedstrijd, Algemeen, Nederlands, Schrijfwedstrijden. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Comments

 1. June 14, 2021 @ 13:38


  Het blijft een grappig verhaal, Zombie! Leuker dan een aandeelhoudersconferentie van een lagekostenluchtvaartmaatschappij waar milieubeschermingsmaatregelen worden bediscussieerd!

  Posted by Retroman
 2. June 14, 2021 @ 13:50


  Wat gebruiken jullie een boel lange woorden! Ik krijg het er benauwd van…

  Posted by BoB de Winter
 3. June 14, 2021 @ 17:57


  Haha, dank je wel, Retroman! Jouw opname van de eerste versie was ook erg leuk 😀

  Daar hebben ze een onuitspreekbaar woord voor, BoB 😉

  Posted by Zombie

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.