By kornelisoflook | June 24, 2010 - 12:22 pm - Posted in Duimzuigerij, Nederlands, Ogenblikken, Verbaal Genot

Geloof jij dit nou?

Mijn gevolg gelooft dat bijgelovig gevogelte het golfen beter heeft uitgevogeld dan bevlogen vogels.
Vervolgens is het volgende dat bevlogen bijgelovige gevogelte weer niet per se beter golft dan de vogels die enkel bijgelovig of bevlogen zijn. Om nog maar te zwijgen van gevogelte dat vanuit hun Golf golfen. Volgens mij heeft dat overigens wel grote gevolgen!

Je merkt het al, dit belooft weer een onnavolgbaar ogenblikje vogelleesvoer te worden met verregaande gevolgen. Het gevolg is natuurlijk wel dat dit beloftes oplevert die beloven nagevolgd te worden. Dat wil zeggen: voor de gelovige vogels onder ons natuurlijk. De anderen zijn allang weggevlogen.

Volg jij het nog?

Het volgende punt is dat golfen op golven voor geen meter golft. Maar golven doet het weer wel! Daar raak ik dus bevlogen van. Wat meteen weer oplevert dat als ik het gevolg volg ik minder goed zou moeten kunnen golven dan de bijgelovigen.
Geloof ik.

Wat de gevolgen zullen zijn is mij niet bekend. Ik volg het toch niet meer. Mijn conclusie zou zijn dat als je niet zo goed kunt golfen, je dan maar beter kunt opvliegen!

Wordt vervolgd!

This entry was posted on Thursday, June 24th, 2010 at 12:22 and is filed under Duimzuigerij, Nederlands, Ogenblikken, Verbaal Genot. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Comments

 1. June 24, 2010 @ 13:17


  Ik ben blij dat ik stukje dit niet hardop gelezen heb, want anders zou mijn tong nu in de knoop zitten…

  Ongegolfelijk onnagolfbaar!

  Posted by Retroman
 2. June 24, 2010 @ 14:58


  Tijgertje Woodsvogel blijkt ook meer aan vogelen dan aan golfen gedaan te hebben… en dat terwijl die toch aardig kon golfen. Had ie dan misschien juist minder moeten vogelen….

  Posted by PiCo
 3. June 24, 2010 @ 16:58


  Ongeloveloos! Wat een gegoochel met gevogelte en het geloof….

  … geloof ik..

  Posted by Sandra

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.