image by azrainman, edited by Gsorsnoi 

Het is algemeen bekend dat het infrastructurele macrobiotische geëvaporeerde T.Y.C.O.O.N. bijdraagt aan een beter seksleven. T.Y.C.O.O.N. staat voor ‘Transverse Ypsilon Coördinator Onder Oxygene Niveaus’. Wat inhoudt dat als u hiervan op zondag 3/8 theelepel toevoegt aan een koffiemok die voor 4/5 gevuld is met karnemelk, u acht kilo afvalt en ervan verzekerd kan zijn dat u geen last meer heeft van os occipitale claviularius heipalium ego sleepkabels.
Tot zover de werking van T.Y.C.O.O.N.

Maar wist je dat geneesmiddel ook een helende werking heeft op het gemolatrictus geniusus farticoale? Oftewel het groen gele gifkikker-eczeem.
De weledel zeer hoog geleerde heer Prof.Dr.C.O.L.A.Ruckmüg heeft namelijk dermatologisch aangetoond dat wanneer crulilaris reeftefius onder een temperatuur van -26°C wordt toegevoegd aan een scheutje neuspulkius canosleepcal deze emulsie zal toekomen aan het geijkte kosmopoliet krimpmof.

Op het jaarcongres van het hoogstaande comité ‘Met welke lijm lijm je een reageerbuis?’ in West Auckland reikte algemeen congreslid K. Weetal aan de weledel zeer hoog geleerde heer Prof. Dr. C.O.L.A. Ruckmüg de Nobelprijs uit voor  de O.I.G.(Ontzettend Interessante Grabbel-prijs), waarvan de weledel zeer ongeleerde heer Drs. Ir. M.J.A.Z.N. (Docterandus Ingenieur met jeuk aan zijn neus) K.Riebel het initiatief had genomen.

Het gele stickertje op dit medicijn waarschuwt er wel voor dat je het beter uit de beurt kunt houden van Navelpadden.

This entry was posted on Thursday, May 13th, 2010 at 09:58 and is filed under Duimzuigerij, Eindelijk uitgeworteld, Nederlands, Scherpe Blik, Tycoon Newspaper Archieven. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Comments

 1. May 13, 2010 @ 11:40


  Wahahahaha! Dit gaat echt weer helemaal nergens over toch?

  Of is het de bedoeling dat ik hier ergens de cloe snap?

  Posted by Sandra
 2. June 8, 2010 @ 20:14


  Door dit artikel staat inmiddels het diertje door over bejaging op de lijst van beschermende dieren.

  Het arme diertje ziet namelijk het gevaar niet van achteren aankomen, en zelfs onze dikke medemens kan zo het diertje eenvoudig vangen of pletten zonder er achteraan te moeten rennen.

  De laatste kwakende en zwemmende exemplaren zijn gesignaleerd in de bijna droge maar gezonde vijver van onze hoofd redacteur. Een grootscheepse reddingsaktie van vele vrijwilligers heeft voorkomen dat deze vijver helemaal droog kwam te staan.

  namens de groen gele gifkikker actie groep dank ik alle vrijwilligers.

  Posted by The Wizard

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.