By kornelisoflook | July 2, 2015 - 5:20 pm - Posted in Galbakkerij, Nederlands

Ik word niet goed van dit weer. Maar de vrouw die voor me liep al helemaal niet. Waarop ik vervolgens weer niet goed werd. Kortom: vicieuze cirkel van smerigheid waar ik mijn vingers bij aflik. Jonge vrouw in wit zomerjurkje (wat wil je met dit weer?) loopt voor me en dacht in een steegstraatje als de Begijnenstraat in Beverwijk waarschijnlijk ‘hier kan het wel effe’. Ik haal m’n neus op en word op slag onpasselijk van de lucht die mijn reukorgaan in een houdgreep neemt. Ik kijk op en zie recht voor me precies hoe een bruine natte vlek op het kant van het jurkje steeds beter zichtbaar wordt…

This entry was posted on Thursday, July 2nd, 2015 at 17:20 and is filed under Galbakkerij, Nederlands. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Comments

 1. July 2, 2015 @ 18:09


  Kornelis, weet je zeker dat je niet zodanig te hijgen met je tong uit je mond achter die mooie dame dat jouw adem op haar jurk terecht is gekomen? Dat zou de vreselijke geur ook verklaren…

  Posted by BoB de Winter
 2. July 2, 2015 @ 23:15


  Dat zal het zijn BoB! Wat heb je toch altijd een scherpe neus voor dit soort zaken! 😉

  Posted by Kornelis Oflook
 3. July 2, 2015 @ 23:42


  Ik dacht dat jij toch wel wat gewend was Kor?!

  Posted by Stoomkoker

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.