By Olga Sloot-Koers | February 13, 2015 - 11:37 pm - Posted in De Verkwistende Vensterbank, Duimzuigerij, Nederlands

Wie had dat gedacht? Zien we dat nou goed? Ja hoor, dat is de BoBfather die zijn hart(jes) lijkt uit te storten over het redactiegebouw van de Tycoon Newspaper. Dit is wel erg onwaarschijnlijk! De zogenaamd eerlijke zakenman The BoBfather… heeft een hart? Wel mensen, dat is iets waar we allen eens even flink van moeten profiteren. Want dit wijst op een update van het Tycoon Newspaper-spel.

Download nu meteen de nieuwste versie van Het Tycoon Newspaper-spel op WSNOI.

Zou Cupido hier iets mee van doen hebben…?

This entry was posted on Friday, February 13th, 2015 at 23:37 and is filed under De Verkwistende Vensterbank, Duimzuigerij, Nederlands. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

10 Comments

 1. February 14, 2015 @ 11:43


  Ik kan ook niets aan die stomme J.A. Knikker overlaten… Nu heeft hij het verkeerde pakhuis opengemaakt. Al mijn souvenirs van helaas te jong overleden zakenrelaties liggen op straat!

  Posted by De BoBfather
 2. February 14, 2015 @ 15:44


  Over profiteren gesproken, het is wel duidelijk wie er hier meteen als eerste zijn hart(jes) heeft staan ophalen. Voor heel even dacht ik nog dat er misschien toch ergens diep in deze kille Roberto een romanticus verborgen zat. Maar zelfs op een dag als vandaag zijn sterren het enige waar dit zelfzuchtige brein van de onderwereld op uit is! En vervolgens ongegeneerd zijn eigen personeel beschuldigen van het onrechtmatig aanspreken van relatiegeschenken. Hoe diep kun je zinken?

  Posted by Olga Sloot- Koers
 3. February 14, 2015 @ 16:06


  Geschenken is in dit geval een verkeerd gekozen woord! Misschien zou men beter over donaties kunnen spreken, al moet ik toegeven dat de donoren niet altijd geheel vrijwillig van hun bezit afstand hebben gedaan…

  Posted by De BoBfather
 4. February 15, 2015 @ 12:36


  Sinds gisteren ben ik smoorverliefd op je hoor, BoBfathertje! 😉
  Regelen we na onze huwelijksnacht meteen dat testament even?

  Posted by Sandra
 5. February 15, 2015 @ 13:34


  Ik zou je toch aanraden om je testament al vóór de huwelijksnacht te maken, Sandra! Ik ben een aanhanger van vijftig tinten rood, BLOEDrood…

  Posted by De BoBfather
 6. February 18, 2015 @ 14:34


  Het is me opgevallen dat we al best een groot team van mandjesdragende bommenontmantelaars (of korfhanterende hartenjagers, als je naar deze editie kijkt) hebben samengesteld!

  Bobfather, ik ben benieuwd of je het nog een beetje kunt bolwerken met jouw buitensporige bommenverzameling! Of blijkt het boevenbestaan bij nader inzien beduidend minder te bevallen dan beoogd?

  Het feit dat jij zelf jouw grootste vijand schijnt te zijn (kijk maar eens op de scorelijst!) lijkt er op te duiden dat jij in tweestrijd bent…

  Posted by Retroman
 7. February 18, 2015 @ 21:02


  Om de topscore te behalen heb ik geen mandje hoeven hanteren! Gewoon de uiterst doorzichtige “geheime” code invoeren en de sterren stroomden binnen… Laat die andere dommige sukkelaars maar met Karel heen en weer hobbelen, ik lust ze rauw!

  Posted by De BoBfather
 8. February 18, 2015 @ 22:03


  Goh, The Bobfather heeft vals gespeeld! Wie had dat ooit verwacht? 😉

  Posted by Retroman
 9. February 19, 2015 @ 01:07


  Vals of slim? Wie zal het zeggen…

  Posted by De BoBfather
 10. February 19, 2015 @ 12:17


  Valt die BoBfather even door de ‘mand’ zeg! 😉

  Posted by Sandra

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.