By rinaoddel | March 11, 2010 - 1:20 pm - Posted in Duimzuigerij, Nederlands, Tycoon Newspaper Archieven

image by Phim Anh, edited by Gsorsnoi

Gisteren rond de klok van vier kantelde een driewielig voertuig vlak voor het knooppunt Rotterpolderplein. Even daarvoor werd hij ingehaald door een Mini. De bestuurder meende in de Mini een man te hebben gezien die vanachter zijn stuur deed alsof hij een teddybeer de omgeving liet zien.
Het incident leverde onze asfaltjungle een file op van vijftien kilometer. ‘s Avonds na elven werd de weg weer vrijgegeven i.v.m. een door de gekantelde driewieler veroorzaakte kettingbotsing. Of kwam het nou door die teddybeer?

This entry was posted on Thursday, March 11th, 2010 at 13:20 and is filed under Duimzuigerij, Nederlands, Tycoon Newspaper Archieven. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Comments

  1. March 14, 2010 @ 10:33


    Even kijken: dus als een gebeurtenis een dag oud is, heet dat hier al archief?

    Posted by Sandra
  2. March 17, 2010 @ 23:00


    echt is blijf die vent irritant vinden!

    Posted by Aad van der Wal

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.