By Querido Noeyer | December 3, 2013 - 11:02 am - Posted in Duimzuigerij, Games, Nederlands, WSNOI

Goedemorgen allen,

Vandaag bericht ik jullie dat er sinds 1 december weer een nieuwe Quiz van de Maand voor jullie klaar staat. De Quiz van de Maand wil zeggen, een maandelijkse quiz op de website www.wsnoi.com waar iedereen één keer aan kan deelnemen, met als doel om er zoveel mogelijk vragen in goed te beantwoorden. De quiz bestaat uit 10 vragen en het thema is deze maand ‘Azteken’. Best een pittig onderwerp, maar er zitten ook een paar erg makkelijke tussen, heb ik inmiddels vernomen.

Vanaf 1 januari verandert de Quiz van de Maand:
Het zal tijdens het MAANDSPEL dan niet langer mogelijk zijn om de bewuste quiz van die maand in de looptijd ervan te kunnen oefenen. Dit op veler verzoek van de diverse quizspelers. Het wordt algemeen eerlijker gevonden om de quizvragen niet vlak voordat je hem speelt nog even gauw te kunnen oefenen. Parate kennis wordt meer gewaardeerd. Wel daar zit wel wat in natuurlijk.
We begrijpen dit verzoek en vandaar dat we de Quiz van de Maand al hebben aangepast om in 2014 de ‘oude stijl’ vaarwel te zeggen. 1 Januari gaat het quizonderwerp van die maand op slot en kun je hem dus alleen in de MAANDQUIZ spelen.

Een andere verandering zal ook worden doorgevoerd. Namelijk dat de quizvragen binnen 30 seconden beantwoord moeten worden, anders worden deze fout gerekend. Dit om googelen tijdens een vraag zoveel mogelijk tegen te gaan.

Nog eenmaal in de ‘oude stijl’:
http://www.wsnoi.com/index.php?page=playqvdm

Allen succes! Ik hoop dat er zoveel mogelijk mensen de quiz in de oude stijl nog even willen spelen.

This entry was posted on Tuesday, December 3rd, 2013 at 11:02 and is filed under Duimzuigerij, Games, Nederlands, WSNOI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.