Op dit moment zitten de meeste mensen gezellig rond de kerstboom of de open haard, nog nagenietend van de kalkoen waarmee ze zich hebben volgepropt. Mijn maag is echter slechts gevuld met een obstinate Navelpad, dus je zult wel begrijpen dat ik mijn buik vol heb van de feestdagen! Nee, de kille, met bloed doordrenkte ruïnes van Gohes City komen geenszins overeen met de idyllische kerstlandschappen die soms elk jaar door o.a. Coca Cola door de strot geduwd worden. Het moge duidelijk zijn dat Kerst 2011 (of zit ik nu toch in een soort bizarre alternatieve toekomst?) mij allerminst bevalt. Over bevallen gesproken: heb je ooit een geïnfecteerde vrouw geboorte zien geven aan een stel demonische padden? Bij het aanschouwen van zo’n bloedstollend ranzig fenomeen zou de halfverteerde kerststol in jouw maag prompt van richting veranderen en over de vloer kotsen. Als de drie wijzen hierbij aanwezig waren geweest, zouden zij halsoverkop terug naar het oosten vluchten! Maar goed, het wordt tijd om een eind te breien aan mijn verhaal anders raak ik de draad kwijt en dan valt er geen touw meer aan vast te knopen. Voor jou is nu de tijd aangebroken om op oliebollenkraamvisite te gaan en de champagne te ontkurken, maar ik ga maar weer een partij padden in de (fondue)pan hakken en een stoet zombies onthoofden.

Dus: Fijne feestdagen, geniet ervan! Maar denk ook eens aan je geDOOMde vriend Retroman. Deze ninja wringt zich in allerlei bochten, om de wereld te bevrijden van die gekalibreerde gedrochten. Hij is kordaat, en altijd paraat, zelfs als hij tot z’n knieën in de kikkerdril staat!

This entry was posted on Monday, December 26th, 2011 at 16:48 and is filed under Astronomisch gedachtegoed, Duimzuigerij, Nederlands, Reuze Navelpad. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

1 Comment

  1. December 26, 2011 @ 23:13


    Over gezelschap heb je in elk geval niets te klagen! 😉

    Posted by Stoomkoker

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.