By gsorsnoi | May 6, 2008 - 12:06 pm - Posted in Onbedoelde mening

image by percurio, edited by Gsorsnoi

Voelt het niet wat naakt om je in een wereldje te begeven waarin éénieder zo zijn eigen dingetje heeft, maar waarin jijzelf het nakijken hebt op de kwaliteiten van een ander. Het is natuurlijk niet netjes om je te kleden in de klederen van een ander. Zodoende is het noodzakelijk zelf met iets wonderlijks te komen waarin jij uniek bent. Iets waarin alleen jij in kunt uitblinken. De wereld mag het weten, dat alleen jij die wel zeer bijzondere eigenschap bezit. Laat die capaciteit bloeien. Laat de vruchten aan jouw creatief groen groeien. Maak dat de kleinste oren zich als bloemkolen naar jouw maaksel zullen spitsen. En zorg dat jouw publiek met camera’s naar je zullen flitsen.
Open dat brein en laat het loof uit jouw intelligent voorkomen ontspruiten. Trek toch die groene mantel aan. Niemand zal nog kritiek durven uiten. Zuig, tot je je duim helemaal leeg hebt gezogen. Jij bent de unieke duimzuiger, EN daaraan is NIETS gelogen!

Neen, moralen wil en kan ik niet maken. Daarvoor hebben wij zo’n onze specialist. En daarom juist, moest ik er voor zorgen dan mijn kunnen niet achter andermans netten vist. Duimzuigerij, DAT is mijn kunnen. En verheerlijken zal ik dat.
Dankzij onze Moraalridder Patrick Koster ben ik dan ook weer op het rechte pad.

This entry was posted on Tuesday, May 6th, 2008 at 12:06 and is filed under Onbedoelde mening. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

1 Comment

  1. May 25, 2008 @ 09:39


    tsja…wat kan ik nog daaraan toevoegen? als pionier in het vrije denken, ben ik trots op het door gsnor navolgen mijner gedachtengoed! hand in hand zullen wij ons textueel geweld uitzaaien over deze aardkloot, zodat de mensheid doorspekt zal raken van inspiratie en berusting! de gevestigde literaire orde is voor ons als een alledaags raam. wij zijn het glas in lood van de toekomst. beef ende sidder mensen! de tycoon newspaper komt eraan!

    Posted by moraalridder

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.