By rinaoddel | July 11, 2008 - 8:04 pm - Posted in Redigeren en DT-filteren, Tycoon Newspaper Archieven

Wonderbaarlijk maar waar. Er is nu een product op de markt dat echt werkelijk alles kan:  het Swetsers zakmes. Dit zakmes is afgeleid van het welbekende Zwisters zakmes. Er zit alleen één klein verschil tussen: met een Swetsers zakmes kun je veel en veel meer. Wat dacht je van het uitvouwbare schaakbord (inclusief de speelstukken), de bladwijzer, de tandenstoker (herbruikbaar), de uitvouwbare mondharmonica, een 10 megapixels digitale camera, het zweetbandje, de Beertender, de plafondventilator, de toiletverhoger, een 1500 stukjes Jigsaw puzzel, de compacte wigwam, het scheerapparaat (heeft wel akelig veel weg van de mondharmonica, maar maakt toch een iets ander geluid), de Amerikaanse koelkast met ijsblokjesmachine en waterdispenser, een EHBO-pakket, de ski uitrustig, de go-go-Gadget-paraplu, het vingerhoedje, een verloopstukje nr.8, het strandlaken, dartpijlen (dartbord niet meegeleverd), de notulen van de G8, de piramidegids, het dvd-rack, een serie klerenhangertjes, de dikke Vandale, de gootsteenontstopper en natuurlijk een badeendje.

Daarnaast zitten er ook een aantal standaard artikelen in die in een Zwitsers zakmes ook zitten: het neushaarknippertje, de melkopklopper, de baco, de decoupeerzaag,  het dubbelloops jachtgeweer, het standaard mes, het nagelvijltje, de afwasborstel en het boterhammenzakje. Je merkt het al, het bevat alle onmisbare artikelen voor een survival. In de uitgebreide versie zit het dartbord er trouwens wel bij. In de standaard versie was daar te weinig ruimte voor. Ook bevat deze versie een hangmat, een douchputje en een reservewiel. Dat is wel zo handig als je op een Dakar race bent.
Kosten? €895,60! Een schijntje!

This entry was posted on Friday, July 11th, 2008 at 20:04 and is filed under Redigeren en DT-filteren, Tycoon Newspaper Archieven. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

6 Comments

 1. July 12, 2008 @ 18:04


  jammer…
  ik zit al een tijdje te wachten op een versie met een sla-droger, een lap-top, een deurkruk, een vliegenzwam, een zak borrelnootjes, wat betonmortel, een tosti-ijzer, een hogedrukreiniger, een aantal tandwieltjes, een 2tal waxinelichtjes, een life-size kartonbordmodel van Frans Bauer, een buxushaag, een treincoupe, een pak melk, een wierookhouder, een diskette van de belastingdienst met de aanslag voor 2008, een romeins borstbeeld van julius ceasar, een lampekap, een stel pannelappen, een mangpaneel te gebruiken naar eigen inzicht, een principiele button van de SP, een antwoordapparaat, wat lucht voor in de lekgeraakte nike air luchtcompartimenten, een globe en natuurlijk last but not least een routekaart naar de dichtbijzijndste grobber…
  helaas zal ik nog een week of drie moeten wachten op de uitgave van dit model…ZUCHT…

  Posted by moraelridder
 2. July 13, 2008 @ 08:41


  Nou Moraelridder ik mag je verblijden met het nieuws dat deze versie er komt. Dit heeft alles te maken met het al dan niet toevoegen van het dartbord in de uitgebreide versie. Het life-size kartonbordmodel van Frans Bauer heeft het toch van het dartbord gewonnen. De treincoupe komt er ook, maar ze zijn er nog niet uit hoeveel twee- en vierzitters daarin verwerkt gaan worden. Wat mij bevreemd trouwens is dat de diskette van de belastingsdienst voor de aanslag van 2009 is. Suggereert dit dat de uitgave nog even op zich laat wachten?
  Of de lampekap of de lampeNkap in het Swetserse Zakmes wordt opgenomen hangt van de spelling van dat jaar af. Van de zak borrelnootjes ben ik trouwens niet op de hoogte. Is dit niet een beetje lastig uitklappen? En zat het vleugelmoertje voor de crosstrainer ook niet in dit model?

  Posted by Rina Oddel
 3. August 27, 2008 @ 22:14


  En een Fohn…..

  Posted by Doubleyou
 4. August 11, 2009 @ 21:49


  Leuke blog! Ik ben hem al een tijdje aan het volgen! Ga zo door.

  Posted by koelkast
 5. August 12, 2009 @ 07:32


  Dag Koelkast,

  Leuk om dat te lezen. Je bent reuze welkom. Een koelkast kunnen we altijd gebruiken!

  Voor het Swetsers zakmes hebben we wel al een Amerikaans model, maar wellicht dat de fabrikant nog een tafelmodelletje in een nieuw model zoekt.

  wordt vervolgd … 😉

  Posted by Gsorsnoi
 6. August 12, 2009 @ 13:01


  […] Comments Gsorsnoi on Nu in de winkel: Swetsers Zakmeskoelkast on Nu in de winkel: Swetsers ZakmesTerra van Markensteijn on De tuinwandelingTerra van […]

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.