By rinaoddel | February 13, 2012 - 6:01 pm - Posted in Duimzuigerij, Nederlands, Scherpe Blik

Eerst Michael Jackson, nu met Withney Houston. Let op mijn woorden: die lang en breed grijs gedraaide hits van haar van toen, gaan dadelijk gewoon weer als zoete broodjes over de toonbank. Wellicht niet zo massaal als de King of Pop dat presteerde, maar La Houston gaat hier in reservetijd nog een macabare carrièremove maken!

This entry was posted on Monday, February 13th, 2012 at 18:01 and is filed under Duimzuigerij, Nederlands, Scherpe Blik. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

7 Comments

  1. February 13, 2012 @ 18:24


    Oud nieuws… zo gaat het nou altijd…Mensen waarderen dingen nou eenmaal pas als ze er niet meer zijn…

    Posted by BlackheartedGoddess
  2. February 13, 2012 @ 19:03


    Nou, maar hopen dat ik niet eerst de pijp uit hoef voordat mijn pennenvruchten furore maken dan.

    Posted by Rina Oddel
  3. February 13, 2012 @ 20:53


    Kom op zeg! 👿 Daar ben je echt zelf bij. Het enige wat jij nog maar hoeft te doen is eens serieus die stap te nemen naar een uitgever te stappen. En niet wachten tot je het aardse met het eeuwige verruilt! Bovendien klopt wat Zwarthart godinnetje zegt ook niet. Whitney Houston was ook voor haar dood al een groots artieste. MJ idem dito.

    Posted by Stoomkoker
  4. February 13, 2012 @ 22:15


    Michael, Whitney en ook bijvoorbeeld Amy Winehouse en Elvis Presley hebben het volgende gemeen: tussen het moment dat zij grootse artiesten waren en hun tragische dood waren zij persoonlijk en artistiek volkomen ten onder gegaan. In de laatste jaren voor het moment van hun verscheiden had niemand ook nog maar één goed woord voor hen over en waren zij het mikpunt van spot en hoon. Pas nadat zij het hoekje waren omgegaan herinnerde iedereen zich ineens weer de grote prestaties uit hun glorietijd. De mortuis nil nisi bene….

    Posted by BoB de Winter
  5. February 14, 2012 @ 07:31


    @BoB: treffend verwoord!

    Posted by Rina Oddel
  6. February 15, 2012 @ 13:54


    Dus eerst beroemd worden en dan je dood faken, zodat je verzekerd bent van een flink pensioen op een eilandje in de Stille Oceaan? Of is dat wat Elvis heeft gedaan? 😛

    Posted by Zombie
  7. February 16, 2012 @ 16:22


    @Zombie: Zou Michael Jackson dat ook hebben gedaan? Dan denk ik dat ik weet hoe zijn eiland heet! 😉

    Posted by Rina Oddel

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.