By karelriemelneel | December 8, 2008 - 1:34 pm - Posted in Duimzuigerij, Nederlands, Vacaturepagina: De Assistent Kanarievouwer

Bedrijfsnaam:
“Het Beitje”
Onderdeel van de B.V.S. (Bijenhoudersorganisatie voor speelgelegenheden)

Locatie/Standplaats:
Hardinxveld-Giessendam

Salaris:
3140,- bruto per maand incl. risico-toeslag (het werken met kinderen is gevaarlijk werk!).

Bedrijfsprofiel:
Aangezien het op commerciële basis houden van bijen voor de productie van honing in Nederland vrijwel niet meer voorkomt is “Het Beitje” opgericht om bijen houden weer interessant te maken. Deze organisatie is erop gericht om mensen die met kinderen hebben gewerkt, maar om ongelukkige reden uit de beroepsgroep zijn gezet, toch weer aan het werk te krijgen.

Bedrijfscultuur:
“Het Beitje” is een gesloten organisatie in een open omgeving.

Functieomschrijving:
Je houdt je bezig met de domesticatie van bijen in een speeltuin. De bijen moeten rustig gehouden worden door ze te beroken terwijl de kinderen rustig moeten worden gehouden door ze van honing te voorzien.

Functie-eisen:
Je bent graag een bezig bijtje en weet goed met kinderen om te gaan. Tevens beschik je over een afgeronde opleiding Leraar basisonderwijs met minimaal 5 jaar werkervaring of heb je minimaal 15 jaar in een crèche gewerkt. Ervaring met de imkerij is niet vereist.

Dienstverband:
Vast, zo lang je het volhoudt.

Solliciteren:
Interesse in deze functie? Reageer direct en stuur je motivatie inclusief CV naar werving@wsnoi.com of kijk op onze website: http://werkenbij.wsnoi.com/

This entry was posted on Monday, December 8th, 2008 at 13:34 and is filed under Duimzuigerij, Nederlands, Vacaturepagina: De Assistent Kanarievouwer. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.