By rinaoddel | February 7, 2011 - 10:35 am - Posted in Duimzuigerij, Nederlands, Scherpe Blik

image by AMagill, edited by Gsorsnoi

Je zal niet de eerste zijn die deze winter is ingesneeuwd of de kantooruren in de trein heeft doorgebracht. Een enkeling is omgekomen door een wraakzuchtige instortende iglo. En ja er zijn er ook bij geweest die in elkaar werden geslagen door verschrikkelijke sneeuwpoppen. Om over de vijvereenden nog maar te zwijgen die een onschuldige man een wak in hebben getrokken om hem te beroven van zijn verse gekochte bruine ‘knip’. Koning Winter heeft weer toegeslagen en we zijn er wederom de dupe van geworden.

Inmiddels kan ik je melden dat de oproep van onze trouwe verslaggever ‘De Waterlander’ (zie Winterterreur) zijn eerste vruchten heeft afgeworpen:

  • Rondom Amsterdam en enkele andere grote steden in de Randstad zijn ze nu bezig het openbaar vervoer stukje bij beetje overdekt te maken.
  • De telefoons van de sneeuwvlokkenalarmcentrale waar je melding kon maken van deze parachuterende witte terreurpogingen stonden direct na in gebruikname roodgloeiend.
  • Het ten uitvoer brengen van het idee om het rivierwater te verwarmen tot 20 graden bij onze landsgrenzen heeft ertoe geleid dat de sneeuw- en ijslagen geleidelijk beduidend minder voet aan de grond wisten te houden. Bijkomend effect was echter dat de Rijn daardoor zoveel meer water door kon voortstuwen dat een zwavulzuurtanker vier dagen na dit initiatief kapseisde en het scheepvaartverkeer daardoor behoorlijk op z’n gat is komen te liggen.
  • Ook de aanstelling van sneeuwpolitie is een succes gebleken doch enigszins twijfelachtig: tot meer blauw op straat heeft het niet direct geleid. Dit valt vast te wijten aan het absurde idee om deze agenten in witte uniformen te steken. Het heeft wel meer blauwbekken tot gevolg gehad. Het onderzoek waarom de dienstkloppers zich massaal zijn gaan bezondigen aan speekselwisselen loopt nog.

This entry was posted on Monday, February 7th, 2011 at 10:35 and is filed under Duimzuigerij, Nederlands, Scherpe Blik. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

8 Comments

  1. February 7, 2011 @ 11:03


    Het begint nu toch wel een beetje op een hetze te lijken! De rabiate manier waarop de TN ook nu weer demoniserend tekeer gaat tegen mij en mijn verwanten loopt nu echt de spuigaten uit…
    Het is gevaarlijk om parallellen met het verleden te trekken, maar “Adolf” Gsorsnoi, Rina “Eva” Oddel en “Goebbels” De Waterlander zouden toch moeten weten waar dit soort propaganda toe kan leiden. Ik voel me bijna gedwongen om me met mijn hele familie ergens in een Achterhuis terug te trekken…

    Posted by BoB de Winter
  2. February 7, 2011 @ 11:08


    @ De Waterlander,

    Hierbij een oproep een passende reactie te geven op de respons die we van BoB de Winter hebben gekregen. Mijn gevoel is dat hij ‘Winterterreur’ toch wat persoonlijk heeft opgevat. Snap jij dat nou?

    Posted by Rina Oddel
  3. February 7, 2011 @ 11:12


    Ja, ja, dat kennen we… “Sommigen van mijn beste vrienden zijn De Winters, dus ik discrimineer niet”. Waar heb ik dat vaker gehoord?

    Posted by BoB de Winter
  4. February 7, 2011 @ 22:57


    Dat de ons bekende Winter dit allemaal op zichzelf projecteert moet bij de rest alarmbellen doen rinkelen. Het op deze manier uitten doet al vermoeden dat hij tot de militante (en oom) gedeelte van de winter behoort. Een normale winter gedraagt zich volkomen normaal, klopt eens aan de deur en gaat verder ongemerkt voorbij.
    De alarmfase was inmiddels van wit naar groen gedaald, door de vlugschriften van deze winter moeten we toch overwegen om deze weer op te gaan schalen.
    Door die Duitsers er bij te halen zie je dat de argumenten uitgeput raken, op zich zou een Winter zich trost moeten voelen heeft de winterterreur juist niet een beslissende rol gespeeld in de ommekeer van de Duitse overwinningen. Zo zie je maar weer dat wat eens een bevrijding kon zijn zich tegen je kan keren.
    Desondanks toch maar weer een slachtoffer rol aanmeten, het achterhuis opzoeken alsof het al niet druk genoeg is voor dat pand. Wilde je daar met al je verwanten intrekken Winter ??

    Mijn advies zou zijn, oppakken en tot de lente vastzetten dan ontdooit hij wel weer……

    Posted by de lachende waterlander
  5. February 8, 2011 @ 11:05


    Alweer dreigende taal van dit oppressieve regime! Nu worden in bedekte termen ook mijn oom en tante al bedreigd…
    Zeker ben ik er trots op dat mijn familie zo’n belangrijke rol heeft gespeeld in WOII. Maar we zien nu wel dat de oorlog tegen onverdraagzaamheid nog lang niet gewonnen is!
    De Waterlander volhardt in zijn discriminerende denkbeelden. Misschien is hij bang dat hij in koude perioden wordt ontmaskerd als IJslander? Je weet wel, van die lui die ons geld stelen en er as voor teruggeven.

    Posted by BoB de Winter
  6. February 8, 2011 @ 13:03


    Dit artkeel begint nu wel een raar nazismaakje te krijgen……….

    Posted by Paap
  7. February 8, 2011 @ 13:03


    nasmaakje!!! Nasmaakje bedoel ik … sorry typfoutje.

    Posted by Paap
  8. February 9, 2011 @ 00:18


    En wederom was het vanavond raak WINTERAANSLAG OP MIJN VOORRUIT.
    Gezien de voorgaande vlugschriften is het niet moeilijk om de dader aan te wijzen, volkomen overwacht doet de winterterreur weer een poging om alles te ontregelen. Gelukkig was de aanslag van vandaag zeer beperkt in omvang.
    Door de aanslag van hedenavond heb ik besloten om voorlopig onder te duiken, het onderduikadres zal een constante temperatuur hebben van 22 graden. Verder heb ik de nationale terreur coordinator gevraagd om een aantal body guards die uitgerust zijn met hoogtezonnen.

    Vrij naar Wilders wil ik duidelijk maken dat de winter nog nooit iets moois heeft voorgebracht,
    Waar zijn de hotpants van de winter
    Waar zijn de minirokken van de winter
    de elite probeert het fenomeen winter goed te praten en doet hier middels de zogenaamde wintersportvakantie actief aan mee. Hierbij vergeten zij de gemiddelde burger in Nederland die zich blauw moet betalen om de gipsvluchten te financieren van de elite die nodig zijn om de slachtoffers van de winterterreur op vakantieadressen veilig naar het thuisland terug te laten keren.

    De Waterlander laat zich niet (vries)kisten en zal ondanks de dreigementen en aanslagen zich blijven verzetten tegen de winter.

    Posted by de ondergedoken waterlander

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.