By gsorsnoi | January 9, 2010 - 9:22 am - Posted in Galbakkerij, Nederlands, Scherpe Blik

Gefeliciteerd Jolien!

Je hebt me verslagen bij de Hangman. Nou. Ik ben er ziek van. Letterlijk en figuurlijk. Maar dan echt ziek he. Niet zoals je me normaal kent. Je weet wel. Rillerig in je bedje. Geen fuck an dus.

Het is niet erg om een keer flink ziek te zijn. Zolang het niets ernstigs is. Laten we dat voorop stellen. Je weerstand wordt weer even scherp gehouden, de bacteriënhuishouding wordt weer even op een rijtje gezet, je wordt aan de meest smerige kanten weer even helemaal schoongespoeld, maar voor de rest is er geen bal aan.

Zwetend in je nest met een hoofd waarvan je het idee hebt dat deze moervast in een bankschroef ligt, verveel ik me in elk geval dood.
Nee, veel competitie heb ik je niet kunnen bieden Jolien. Met in deze vorm ziek zijn, was een Donald Duckje lezen al hogere wiskunde voor me.

Toch ben ik blij voor jouw mijlpaal: Snorzooi verslaan. Want dankzij mensen als jou en de andere actieve mensen op de site terwijl ik koortsachtig lig te broeien in mijn bedje, is WSNOI ook actief wanneer ik dat niet ben.

This entry was posted on Saturday, January 9th, 2010 at 09:22 and is filed under Galbakkerij, Nederlands, Scherpe Blik. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Comments

  1. January 9, 2010 @ 11:44


    Hé Gsnork,

    Zo gemakkelijk geef je je toch niet over? Al moet ik wel zeggen dat anderen steeds hoger komen en jij maar rond die schamele 300.000 – 330.000 punten blijft hangen.

    Heb jij mij dan die laatste week van het jaar aangestoken? Of was het Peter Visser die te lang is doorgelopen met een griep? Ik ben ook al een week ziek, maar af en toe een woordje om zeep brengen lukt nog wel hoor.

    Jij ook beterschap en de rest die ziek is ook natuurlijk.

    Posted by PiCo
  2. January 9, 2010 @ 13:26


    Nou ik ben ook door jullie aangestoken……. snotter de snotter.

    Beterschap mensen……

    Posted by Doubleyoukwak
  3. January 9, 2010 @ 21:48


    Beterschap mensen! Gelukkig had ik m’n navulpak met breinbrekende anagrammen nog niet geopend, want anders zouden jullie waarschijnlijk helemaal van jullie stokje gaan.

    Posted by Retroman
  4. January 10, 2010 @ 11:42


    @ Doubleyou: ja, maar net als met BoB ben jij ook gemakkelijk aan te steken.

    Beterschap!

    Posted by Gsorsnoi

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.