By gsorsnoi | May 15, 2013 - 6:54 am - Posted in Games, Nederlands, WSNOI

Ter gelegenheid van het 5-jarige jubileum van de Tycoon Newspaper starten we vandaag met een eenmalige Super Actie, een wedstrijd waarmee jij 250 sterren kunt verdienen.
Vol trots mag ik namelijk zeggen dat jaren ontwikkelwerk op WSNOI nu eindelijk z’n vruchten begint af te werpen en de site WSNOI aan populariteit begint te winnen. Steeds meer mensen melden zich erop aan en de activiteit op de site, met name op quizgebied, neemt enorm toe. Maar er valt meer te doen op deze site. Met spellen zoals Jack and the Bomb, Picture Tycoon en het galgjespel Herrezen van de Galg vallen veel sterrren te verdienen. En het is vooral voor het laatste spel waar ik extra aandacht voor wil vragen. Herrezen van de Galg is een hangman-spel waar je redelijk snel achter elkaar aan sterren kunt komen door woorden te raden. Jammergenoeg is het spel wat in vergetelheid geraakt, maar daar gaat verandering in komen:

Wie vanaf nu gerekend als eerste 100 galgjewoorden op zijn naam kan krijgen, krijgt van mij 250 sterren als beloning!

Ik wil er dus een wedstrijdje van maken, dat de eerste die 100 woorden bereikt, deze unieke beloning in ontvangst mag nemen. Want, wees wel, 250 sterren is al een KWART van wat je nodig hebt ook op WSNOI weer een level omhoog te gaan. Voel je vrij om de kans te laten liggen, maar dat zou wel eeuwig zonde zijn. Bovendien prijkt jouw naam straks in de top van de Most Wanted List!

BoB, Stoomkoker en Sandra hebben deze magische grens al gepasseerd. Maar zij vinden het niet erg dat deze kans aan hun neus voorbij gaat. Ze zijn allang blij als ze daardoor weer wat tegenstand krijgen in Herrezen van de Galg.
Let op: dus niet Traditionele Hangman gaan spelen, daar kun je geen sterren mee verdienen!

Er is geen sluitingsdatum voor deze actie. Het gaat erom wie het eerste die 100 woorden pakt!

Succes en we zien je graag aan de galg 😛

Speel het spel hier

This entry was posted on Wednesday, May 15th, 2013 at 06:54 and is filed under Games, Nederlands, WSNOI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Comments

  1. May 15, 2013 @ 07:02


    Noot: overigens, ik heb die grens ook nog niet bereikt, maar ik doe natuurlijk niet mee. Evenals mijn stemmetjes. 😉

    Posted by Gsorsnoi
  2. May 16, 2013 @ 07:03


    Laat die stroom galgers nu naar komen.

    Posted by Stoomkoker
  3. August 7, 2016 @ 15:37


    Afgelopen nacht was het dan eindelijk zover! Snooier Marike heeft deze unieke kans gepakt om haar eerste 100 woordjes te scoren. En belofte maakt schuld: zij heeft de 250 sterren ontvangen die bij deze actie hoort.

    Gefeliciteerd Marike! 😀

    Posted by Gsorsnoi
  4. August 7, 2016 @ 23:28


    Gefeliciteerd, Marike! En nu doorpakken, er zijn ook nog heel veel andere categorieën behalve die musea…

    Posted by BoB de Winter

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.