By Kerbert Rent | December 20, 2012 - 9:32 am - Posted in Duimzuigerij, Nederlands, Verbaal Genot

Ja en te wel, over mijn kenne ze wel segge da’k een krump bent, heb wel effies tijd om ge aan te denken met ene geschrift als deze. Woelig een jaartijd is’t geweest, niet dan, hm? Dus zo en voorts drukke we ons toch maar uit as tevreden manmens. Dan ken men nog vol goeie moedigheid ene nieuwe twaalf maanden aanzien en der ‘t beste van hopen. Gemenig en oprech wens ik jullie en de zijnerlei dan ook een stel pronkige dagfeesten vol lijt en jool en dat ge maar een zondig en kwiek 2013 in te gaan moge. Saluut en snurt!

This entry was posted on Thursday, December 20th, 2012 at 09:32 and is filed under Duimzuigerij, Nederlands, Verbaal Genot. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

1 Comment

  1. December 20, 2012 @ 16:08


    Ja, van hetzelfde (denk ik…)

    Posted by BoB de Winter

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.