By gsorsnoi | March 14, 2012 - 8:16 am - Posted in Games, Nederlands, Scherpe Blik, WSNOI

image by cadillacjr2002, edited by Gsorsnoi

De ‘easteregg‘ (*)was al enige tijd een fenomeen op WSNOI, nu is het ook mogelijk om naar paaseieren te zoeken met het doel er een collectie mee compleet te krijgen. Wanneer je inlogt op WSNOI dan heb vanaf vandaag de mogelijkheid om tussen de pakketjes die je elke dag kunt vinden, ook deze chocolade traktaties aan te treffen. Natuurlijk zul je even goed moeten struinen door de verschillende pagina’s van WSNOI om ze ook daadwerkelijk alle 12 te vinden, maar dan maak je wel kans op het winnen van een mooie beloning!

Verzamelobjecten, een nieuwe uitdaging op WSNOI

Met de komst van dit jaarlijkse zoekspelletje, introduceren we ook de ‘verzamelobjecten’. De verzamelobjecten zijn opnieuw een terug gebracht onderdeel van de oude WSNOI-site. Daar kon je voor de Huizensite stadsvoorzieningen verdienen. Dit deed je door voor jouw bedrijfje stenen te verzamelen met de symbolen van de Chinese Horoscoop. Die kreeg je dan steeds uitgekeerd op het moment dat je een bepaalde combinatie van stenen in jouw bezit had. Dus dat was niet een kwestie van wachten tot je 12 stenen had en dan was je er wel. Nee, je moest echt zorgen dat je een bepaalde set bij elkaar had gevonden zoals: PAARD, PAARD, GEIT, HAAN, HAAN, SLANG, VARKEN. En dan kreeg je daar bijvoorbeeld een speeltuin of een kerk voor.

Nu gaat het er bij de verzamelobjecten juist wel om dat je van één thema precies alle items een keer in je bezit hebt. Dan heb je je collectie compleet en staat er een leuke beloning tegenover. In de regel zal die bonus bestaan uit een aantal vaste sterren. Voor de paaseieren zijn dat er 10. Deze roodkleurige sterren zijn een zeer zeldzaam en een waardevol spelobject op WSNOI. Want hoe meer vaste sterren jij in je bezit hebt, hoe groter je maandelijkse voorsprong is in het spel Tycoon van de Maand.

Meerdere collecties

Op dit moment zul je alleen nog kunnen gaan zoeken naar paaseieren, maar daar komen later nog nieuwe collecties bij. Te denken valt aan: Chinese Horoscopen, krantenknipsels uit de Tycoon Newspaper, portretten van haar verslaggevers, Gekalibreerde Gedrochten, steampunkvoorwerpen en nog héél veel meer.

Het avontuur is echt niet zonder gevaren; onderweg zul je vele andere extraatjes vinden, zaken die je voorheen ook al kon tegen komen op de site. Zoals navelpadden, dieven, boobytraps en financiële tegenvallers. Ook zij zitten in de maanden Maart en April verstopt in de eieren! Op WSNOI mag je elke dag maximaal 10 pakketjes zoeken. De paaseieren nemen nu de plaats van die pakketjes in. Zaak is dus dat – wil je je paaseierencollectie compleet krijgen – je het beste elke dag even op WSNOI kunt inloggen om tussen die 10 paaseieren die felbegeerde creaties te vinden van de Paashaas.

Je vindt de ‘Verzamelobjecten’ als menuonderdeel op WSNOI door eerst in te loggen op de site. Pas dan verschijnt het onderdeel ‘Pakketjes’, net boven de link naar de Tycoon Newspaper.

(* = Zie ook het WSNOI-spel Traditionele Hangman ‘Lintje voor Easteregg vinden’)

This entry was posted on Wednesday, March 14th, 2012 at 08:16 and is filed under Games, Nederlands, Scherpe Blik, WSNOI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

10 Comments

  1. March 15, 2012 @ 19:48


    Ik heb er al vijf! En lekker dat ze zijn… 😛

    Posted by BoB de Winter
  2. March 28, 2012 @ 07:24


    Je schiet al lekker op dus.

    Mensen, het is al bijna Pasen. Dus laat BoB niet al die chocolade eieren zelf opsmikkelen. Zorg dat je ze ook vindt en een voorsprong behaalt in het WSNOI spel!

    Posted by Gsorsnoi
  3. March 28, 2012 @ 10:31


    Ik heb er nu al tien, hoor! Maar het wordt wel steeds lastiger, want ik vind alleen nog maar eieren die ik al had….

    Posted by BoB de Winter
  4. March 30, 2012 @ 13:56


    YES! Mijn collectie is compleet, ook de Gekonfijte Gember is binnen… En nu maar genieten van de binnenstromende sterren elke maand!

    Posted by BoB de Winter
  5. March 31, 2012 @ 12:15


    Het zal niet. Nou, ik heb er ook eentje. Moet er nog wel een paar.

    Posted by Sandra
  6. March 31, 2012 @ 13:01


    Heb er nu drie!

    Posted by Sandra
  7. April 2, 2012 @ 20:01


    Ben op de helft! 😀

    Posted by Sandra
  8. April 20, 2012 @ 13:02


    ‘t Heeft even geduurd, maar dan heb je ook wat. Ik heb mijn verzameling paaseieren compleet!

    Posted by Sandra
  9. April 29, 2012 @ 10:48


    Die gekonfijte gember en Orange Coffee zijn belachelijk moeilijk te vinden. 🙁

    Posted by Stoomkoker
  10. April 29, 2012 @ 20:13


    Bien!! Mij nu ook gelukt… 😉

    Posted by Stoomkoker

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.