By karelriemelneel | June 2, 2009 - 12:27 pm - Posted in Nederlands, Vacaturepagina: De Assistent Kanarievouwer

Opgemaakt door Tanya Taresse:  01 mei ’09, Gohes City

Waarde collegae, u die gemachtigd zijt,

                             In het kader van onze kwaliteitsmaatstaven en het nijpende docententekort aan onze vakopleidingen wil ik jullie de volgende vacature overleggen.

Door het almaar toenemende succes t.a.v. de Tycoon Newspaper trekken we steeds meer reporters aan om de mensen van nieuws te verslaan. Zoals jullie welbekend kan het toetreden tot deze zichzelf respecterende onderneming zonder een zware selectie procedure niet worden toegestaan. Om hen die deze selectie met succes hebben doorlopen allen van een gedegen achtergrond te kunnen voorzien willen wij een docent(e) taalrapistie aantrekken. Hij/zij zal de aanstormende talenten de kunde van het taalverkrachten goedschiks dan wel kwaadschiks trachten bij te brengen.

Uiteraard zien we erop toe dat deze docent(e) zelf ook van goeden huize komt waar het de linguïstische rapistologie aangaat. Hiervoor dient de nieuwe medewerker een eed af te leggen. Ik kan mij daarin geen betere ambtsbekleders voorstellen dan onze eigen Doubleyou en onze Moraelridder. De eed wordt traditiegetrouw afgelegd te Ooboobenoosy alwaar Guido, onze Beowulf van de keuken, voor een passende versnapering zal zorgen. Zoals jullie welbekend dient de eed te worden afgenomen in seculiere vorm beginnende met:
“Ik zweer u dat ik …”
afsluitende met:
“Zo waarlijk helpe mij Gsor almachtig”
Erop vertrouwende op jullie steun te kunnen rekenen ligt er een royale passende vergoeding voor u klaar uitgedrukt in Zbersibarn.

Met gevoelens van de meeste hoogachting,

Gsor Snoitasilivic Llafo Dog

Bedrijfsnaam:
Tycoon Newspaper

Locatie/Standplaats:
TN Hoofdkantoor, gevestigd te Gohes City

Salaris:
Bruto ZB 4430,- p/maand.

Bedrijfscultuur:
Je werkt zowel op ons hoofdkantoor als op één van onze vele locaties. De sfeer is niet te plaatsen in de maatstaven ‘formeel’ of ‘informeel’. Dat is zo’n onzin. Hier heerst een Tycoon sfeer. Wat dat ook moge wezen.

Functieomschrijving:
Als docent taalrapistie is het jouw taak junior reporters het vak taalverkrachten bij te brengen. Taalrapistie doe je niet zomaar. Daar is een gedegen vakopleiding voor nodig die jij de reporters bij brengt.
Op ons hoofdkantoor bereid je je lessen voor en draag je zelf zorg over de planning hiervan op de beschreven locaties. Reservering van opleidingsruimten, vergaderzalen en hutten op de hei behoren hier ook toe. Verder zorg je voor een tijdige controle van het aanwezige materiaal op de locaties voor de lessen en controleer je / laat je controleren of de apparatuur gebruiksklaar is.

Functie-eisen:
Je bent een afgestudeerd taalrapist en beschikt over een ruime kennis van de languale rapistologie. Communicatieve vaardigheden in taalverkrachting zijn een vereist.

Dienstverband:
Zeker en vast.

Solliciteren:
Interesse in deze functie? Reageer direct en stuur je motivatie inclusief CV naar werving@wsnoi.com of kijk op onze website: http://wsnoi.com/tn/

Opmerking:
Vóór je eerste werkdag wordt er een eed afgenomen door Doubleyou en onze zedenmeester De Moraelridder.

Wat is mijn Zbersibarnensalaris in euro’s?
ZB 4430,- was op peildatum 1 mei 2009 E 55.375,-.

This entry was posted on Tuesday, June 2nd, 2009 at 12:27 and is filed under Nederlands, Vacaturepagina: De Assistent Kanarievouwer. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

7 Comments

  1. June 2, 2009 @ 16:55


    Volgens mij ben ik de perfecte persoon die aangewezen is op deze vacature. Ik heb altijd veel interesse gehad t.ov. taalprutserij, dientengevolge dat ik mij graag ter beschikking stel op deze baan. Met overvolle zekerheid kan ik u bevestigen dat ik mij al jaren ontspan om het verval van de Nederlandse taal aan te bemoedigen.

    Ik hoop dat ik u mijn talenten kan laten tonen in een persoonlijk één tegen één gesprek, zodat ik u z.o.z. van dienst kan zijn.

    In verwachting van uw reactie,

    Diederik Yanno Sjaak Lecticus

    Posted by retroman
  2. June 2, 2009 @ 20:16


    beste snooi,

    even niettegenstaande het gedreutel van de liedomien, je weet toch dat op de afgesproken peildatum ik verstrebbert ben? kan je de schrazzeldatum verplaatsen naar een weekje later? dan kan men zich terdegen brobbelen op het examen tribbelduwen, en ben ik ook mooi op tijd, tenzij er dan habbertjes komen natuurlijk…duhuh.

    met vriendelijke groet en de grobbertjes,

    uw toegenegen moraelridder

    Posted by moraelridder
  3. June 3, 2009 @ 09:47


    *meldt zich aan*

    Posted by Straatsoldaat
  4. June 3, 2009 @ 10:31


    Geachte Straatsoldaat,

    Wij zijn er in onze mening nog niet over uitgediscussieerd wie en of we iemand op gesprek een uitnodiging zullen zenden. Maar ik durf wel vast kwijt te melden dat de Retroman een meer indruk wekkende aanmelding heeft geplaatst dan van jou het geval is.

    Met vriendelijk groet,

    K.Riemelneel

    Posted by Karel Riemelneel
  5. June 4, 2009 @ 17:29


    Zo waarlijk helpe mij Gsor almachtig…

    Jaja. Alsof je zelf de ALMACHTIGE kennis hebt. Weet je zelf wel hoe die leer van de taalverkrachting in elkaar steekt?

    … linguïstische rapistologie …

    … languale rapistologie …

    (zie artikel!)

    😉

    Groetjes,

    Jolientjuh!

    Posted by Jolien van Biesheuvel
  6. June 5, 2009 @ 08:44


    Laat ook maar, ik heb al een andere baan gevonden bij de spellingspolitie. Als brave diender zal ik ongetwijfeld nog wel eens in aanraking komen met een taalrapistie.

    Posted by Straatsoldaat
  7. June 6, 2009 @ 14:47


    Gefeliciteerd straatvechter,

    niet slecht zo snel al een baan. Wanneer kunnen we je uizwaaien?

    Alleen jammer dat je dus ook bij de spellingspolitie nooit met een taalrapist in aanraking zult komen…. Jij een brave diender, hahaha

    Posted by PiCo

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.