By karelriemelneel | April 18, 2009 - 9:32 pm - Posted in Nederlands, Vacaturepagina: De Assistent Kanarievouwer


Bedrijfsnaam:
Sl8RY-Frightnight

Locatie/Standplaats:
Hamsterdam

Salaris:
Bruto E2150,- p/maand en elke dag een plakje worst van het type vlees dat de voorkeur verdient.

Bedrijfscultuur:
Je werkt in een team van echte rauwdauwende collega’s. Iedereen werkt erg op zichzelf en kiest zo zijn eigen prooi. Dat hierbij soms ook een collega onder het mes gaat is een bijkomstigheid.
De slagerij waar je komt te werken heeft veel weg van een echte vleeshal. Jouw kantoor bestaat uit een flinke slachttafel met een uitgebreid messenarsenaal. Aan de muur hangen decoratieve vleeshaken, al dan niet behangen met een flink big of één of ander gestript rund. De wanden zijn van het motief ‘bloedspat- en veeg’ dito vloeren.
De lubugure kantine beschikt over een spelcomputer waar ter inspiratie voor de werkzaamheden een potje Manhunt, Wolfenstein of Doom kan worden gespeeld.

Functieomschrijving:
Het werk bestaat uit twee type diensten. Eén ervan is dat van het bestaan gelijk aan die van hij die vlees verkoopt in de winkel van een slagerij. Niets nieuws onder de zon. Doe vooral wat er als ‘normale slager’ ook van je wordt verwacht. Laat het vooral overkomen alsof dit werk een vredelievend vak is.
Het andere type dienst speelt zich af voorafgaand aan die van de twee dagen verkoop en moet worden uitgeoefend tussen zonsondergang en zonsopgang. Uitgerust met een kettingzaag (met geluidsdemper) en een flinke hakbijl trek je er ‘s nachts op uit. Hij die twee dagen eerder nog een plakje worst van je kreeg, ligt morgenochtend zelf in de schappen.

Functie-eisen:
Je bent geen watje en niet vies van vieze handjes. We hebben een ‘onschuldige kraan’ waar je altijd je geweten kan afwassen, zodat je van gewetensbezwaren geen last hebt. Heb je hier toch last van, dan ben je zeker niet geschikt voor dit vak.

Dienstverband:
Volgens de beschreven diensten. En in elk geval tot je door toedoen van één van je collega’s zelf tussen het vleeswaren ligt.

Solliciteren:
Interesse in deze functie? Reageer direct en stuur je motivatie inclusief CV naar werving@wsnoi.com of kijk op onze website: http://wsnoi.com/tn/

Opmerking:

Diensten volgens het vaste patroon:

  • 1 nachtdienst de straat op
  • 2 dagdiensten in de slagerij
  • 1 dag vrij

This entry was posted on Saturday, April 18th, 2009 at 21:32 and is filed under Nederlands, Vacaturepagina: De Assistent Kanarievouwer. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.