By karelriemelneel | December 12, 2011 - 11:55 am - Posted in Contaminaties, Duimzuigerij, Nederlands, Scherpe Blik, Verbaal Genot

image by bookwhisperer, edited by Gsorsnoi

Geen idee wie dit jaar de post bij jullie rond loopt, maar ik hoop dat hij zich snelt en het lot van dit kaartje bezegelen zal. Want stel je toch voor dat hij in de mist loopt, dan kan ik me er iets bij indenken dat hij of zij stapje bij beetje over zijn stuur zal zijn om het allemaal nog te nauw en te nipper bol te benen. De enige manier om het nog een klein beetje onder de druk te kunnen houden, is door het uit de korte pols een windje in de rug te geven. Langzaam bij beetje zal die er dan geen nacht ijs over laten groeien en is het moeilijk de haalbaarheid in te peilen. Het snijdt kan noch wal (en ik kan er theoretisch naast missen), maar uiteindelijk scheelt het maar een nippertje of dit kaartje is bij jullie aanbezeilt.
Om een lang verhaal kort te breien, ga ik er nu een punt mee beëindigen. Zorg ervoor dat je 31/12 genoeg pijlen achter de hand hebt. Dan kan je gecontamineerd met 2012 van start!

This entry was posted on Monday, December 12th, 2011 at 11:55 and is filed under Contaminaties, Duimzuigerij, Nederlands, Scherpe Blik, Verbaal Genot. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Comments

  1. December 13, 2011 @ 15:52


    Gecontamineerder heb ik het zout nog niet uit de pap gegeten! Ik behoor tot een van degenen die zich hier mateloos aan irriteren. Schei daar eens even met gezwinde haast mee op, anders sta ik niet voor mezelf in de bres!

    Posted by BoB de Winter
  2. December 14, 2011 @ 22:04


    Hahaha, het is amper bijna niet meer te lezen 😛 En ook jij insgelijks een gecontamineerd 2012 alvast op voorhand!

    Posted by Zombie

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.