By admin | January 5, 2009 - 10:33 pm - Posted in Algemeen

Waarde lezer,

Sinds enige tijd hebben twee goede vrienden van mij – Willem alias Doubleyou en Patrick alias De Moraelridder – samen met ondergetekende een uitgebreide weblogkrant opgestart. Deze krant noemen wij …

De Tycoon Newspaper
A dynamic newspaper that makes sense to nonsense

Nu het officieel Game Over is voor 2008 voelen wij ons sociaal verplicht iedereen een fantastisch 2009 toe te wensen. Wellicht zullen we dit ook voor 2010 gaan verkondigen, maar dat hangt geheel af van hoezeer de deeltjesversneller in Genève een gat in de markt gaat verzorgen. Wij doen hoedanook een poging ons mee te laten meesleuren in de ongeschreven regel om aan het einde van het jaar terug te blikken op wat er eerder is gepubliceerd. Voor het gemak nemen we dan maar aan dat dit überhaupt iemand wat interesseert om te besluiten tot het opsommen van enkele van deze fijne kunstwerkjes:

·         4 Mei zag de Tycoon Newspaper het digitale glasvezellevenslicht met de Voorbijwandelaar die nog altijd onderweg is.
·         Omdat Huigvermuiting nog altijd Dremel veroorzaakt besloten enkele bejaarde computernerds dat het tijd was een kajak te bouwen.
·         De Moraelridder sprak dit tegen, waarbij dusdanige onbegrijpelijke taal werd gebruikt dat  een vloekschepje geen overbodige luxe was. Parbleu!
·         Het staat als een koe boven water dat Achmed Liën ingehaald werd door een geparkeerde auto toen ik mezelf van zeep wilde maken.
·         Niet voor niets is er toen even een Ogenblikje gewacht met het uit de kast halen van enkele Keukenlijken. Er moest een gemuteerde staafmixer aan te pas komen!
·         De oorkomst van mueslï werd achterhaald in het kutstreek vervoer waarna Bill Gates het nodig vond de wereld te verbeteren.
·         Rina Oddel wist zich te branden aan de actieverpakking van een niet nader te noemen koffiemerk zodat het EHBO-pakket uit het Swetsers Zakmes zijn nut kon bewijzen.
·         Vrijdag 13 juli mochten we dan eindelijk een onverstaanbaar kattebelletje lezen uit Nagano van onze correspondent Jammel Jasseling-Pan.
·         Gelukkig weten we nu wel waarom uw kinderen niet meer naar de Power Rangers kijken. Dit werd mede veroorzaakt door die smerige man met die snor.
·         Aan de galg ermee! En wat hebben we daar nog steeds veel plezier van!
·         Ruimschoots blauwbeschimmeld slaagde nota bene een Keukenmeid erin nog wat micro-organismen uit de krochten van het keukenkastje te vissen.
·         1500 killometer roejen ferder troffen we tot onze groodste ergrenis niet één schreivout aan op Irritaal.
·         Daarom zijn we met onze endorfine-speler op zak dan ook maar een frikandellenkoek gaan bestellen in de buurtsuper. Deze verkocht echter alleen een winkelbel!
·         We hebben van de mug in een glas water geen angstwezel willen maken waardoor je spreekwoordelijk zou kunnen zeggen dat het Kampioenschappen Kauwgumdammen niet zo lekker allitereerde als je misschien wel zou denken.
·         Het was daarom ook een zonde dat de tweedehands hond vanaf de maan geen dronken NS-omroeper heeft kunnen raddraaien.
·         Aan het einde van negentien-tweeduizendenacht hebben we daarom besloten met ons florissante poffertjesporum een Assistent Kanarievouwer, een Speeltuin Imker en een Doperwten-vuller te willen aannemen.
·         Geen wonder dat je dan een keer GAME OVER bent!

Verder zijn wij nog op zoek naar een tweedehands vuurwerkverkoper. Iemand interesse?

Als dank voor deze zinvolle nutteloosheid zouden we het op prijs stellen in ons gastenboek een berichtje achter te laten of met een post te reageren op onze meester-werkjes. Veel leesplezier in 2009!
 

Met vriendelijke gsorsnoi,

Groeten
Eindredacteur Tycoon Newspaper

http://www.wsnoi.com & http://tycoonnewspaper.wsnoi.com

This entry was posted on Monday, January 5th, 2009 at 22:33 and is filed under Algemeen. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.