By karelriemelneel | January 5, 2009 - 8:43 pm - Posted in Duimzuigerij, Nederlands, Vacaturepagina: De Assistent Kanarievouwer

Bedrijfsnaam:
S.M. Fireworks

Locatie/Standplaats:
Centraal gelegen in de Zwarte Bermuda.

Salaris:
Ligt niet binnen onze verwachting. Uitbetaling a/h einde van 1 gewerkte maand. Zolang heeft niemand het tot nu toe volgehouden. Pensioenregeling n.v.t.

Bedrijfscultuur:
Ons bedrijf barst van de mutualistische dorpsgekken en pessimisten zonder toekomstperspectief, aangevoerd door een Zwarte Widowmaker.

Functieomschrijving:
Wegens een overschot aan overtollig restmateriaal t.g.v. de pogingen tot afsteken van vuurwerk is S.M. Fireworks genoodzaakt met spoed op zoek te gaan naar slach … liefhebbers van de verkoop in tweedehands vuurwerk.
Je wordt verantwoordelijk gehouden voor het vergaren en de verkoop van het restproduct van Oudjaarsplezier (waar ‘oud` staat mag ook ‘nieuw’ worden gelezen). Omdat niemand anders zich geroepen voelt om de puinzooi van zichzelf of een ander op te ruimen of in een vuurkorfje te verbranden is S.M. Fireworks op zoek naar jou!
Overdag ben je, zolang de hoeveelheid ledematen dit toestaan, druk doende met het oprapen van al dan niet verknald materiaal. Eenmaal verzameld zul je ’s avonds de troep proberen constructief aan de man te brengen waarbij je gebruik maakt van demonstraties.
Voor een overnachting is ook gezorgd (indien nog steeds van toepassing). Maar mochten de nitraatmatten of ander Chinees herriewerk reeds bezet zijn, dan staat er altijd nog een taxi met zwaailichten voor je klaar om je naar een hotel in Beverwijk te rijden.

Werk genoeg, want het (vuur-)werk ligt voor het oprapen!

Functie-eisen:
Gillende keukenmeid met een passie voor strijkinstrumenten, een explosief karakter en met een enigszins sadomachosistische danwel suïcide instelling. Een kort lontje wordt op prijs gesteld!

Dienstverband:
Tot de straten schoon zijn of je sterretjes ziet. Evt. doorgroeimogelijkheid tot kerstbomenverbrander behoort tot de onwaarschijnlijke mogelijkheid.

Solliciteren:
Interesse in deze functie? Reageer direct en stuur je motivatie naar werving@wsnoi.com of kijk op onze website: http://wsnoi.com/tn/ . Als je echt denkt dat een CV iets kan toevoegen, dan mag je het eventueel ook meesturen.

This entry was posted on Monday, January 5th, 2009 at 20:43 and is filed under Duimzuigerij, Nederlands, Vacaturepagina: De Assistent Kanarievouwer. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Comments

  1. January 6, 2009 @ 13:06


    Hmm misschien dat er mensen hier in Bunschoten zich graag aanmelden. Aangezien die maar wat graag ook gaatjes in het ijs maken om daar onder of in vuurwerk af te steken wat vaak einde oefening voor het ijs is. Dom…ehm slim genoeg om dat te doen zullen ze deze baan vast heerlijk vinden. Heb je flyers?

    Posted by BlackheartedGoddess
  2. January 6, 2009 @ 20:31


    Flyers, dat is een goed plan. We zullen dit zeker in overweging nemen. Is een pallet genoeg? We verzinnen wel wat.

    (Weet in hemelsnaam wat je gezegd hebt BHG, want je mag gaan uitdelen daar straks!!!)

    Posted by Gsorsnoi
  3. January 8, 2009 @ 20:52


    Zal het met plezier doen. Op zondagochtend rond 10 uur is het altijd druk bij elke kerk dus aninmo genoeg om aan uit te delen:P hihi

    Posted by BlackheartedGoddess

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.