By sidsurfer | July 21, 2008 - 8:29 pm - Posted in English, Web´s Best

People do weird things to get a kiss. Even the kiss we’re talking about is a kiss from your wife. Or even worse: you mom!

 I got curious as I read a promotion about this website in a magazine telling me that I should definitely see this. This magazine does not just promote SOME funny blog posted somewhere on the web. It is known for promoting real pieces of art that ya can find on the internet. This time I found myself wearing daipers while working out in front of the washingmachine. It couldn’t be more strange for I was ropejumping my mom’s bra.  Errrrr!!!!

I was angry. I was determined to get myself a kiss from my mom, because she’s really really hot. What else can ya do if ya dad just had himself shaved by these shavingknives that would normally make a baby skin bleed? Will ya take the fight with me to beat my dad?

http://site.freeffk.com/fr/

Het eerste ogenblikje is gesuggereerd!

 Hiermee zijn wij een mijlpaal en een fan rijker. We kregen de groeten van ene Anda uit België, die blijkbaar meteen wist wat wij bedoelden, toen wij een ogenblikje aan de lezer vroegen. Anda kwam met een wel zo’n hilarische titel aanzetten, dat wij hier bij de redactie moesten vechten als honden om een bot om te bepalen wie van deze master titel een masterpiece mag schrijven. En beste Anda – of wat jouw werkelijke naam ook moge wezen – je wordt verschikkelijk bedankt! Voor de steken in onze buiken die wij hebben overgehouden van het lachen.

 Ben je ook nieuwsgierig met welke dijk van een gesuggereerde ogenblik  Anda ons onze lachgier heeft doen opensproeien?

 Je leest het in één van onze volgende artikelen.

Mocht je zelf een ogenblik willen suggeren, dan kun je dit doen door rechts in onze krant op ‘Ogenblikje suggeren’ te klikken.

By bartzweets | July 14, 2008 - 9:25 pm - Posted in Duimzuigerij

Om 15:27 ontsnapt Rémi Di Gregsorio alias de Boonenharker uit het peloton in de tiende etappe van de Tour de France van Pau naar Hautacam. Even lijkt Di Gregsorio keurig stand te houden wanneer hij vier minuten voor vier nog steeds op kop loopt. De Fran?aise des Jeux renner komt als eerste over de Tourmalet. Dit is de eerste Hors categorie in de Tour van 2008 en sleept daarmee 20 punten in wacht. 26 minuten na deze col begint de voorsprong van de fransman langzaam af te dalen naar 3:20”. Hij houdt lang stand tot Jens Voigt ruim tien minuten voor vijf op de kop van het eerste groepje beukt dat Di Gregsorio bijna te pakken heeft.

Timo, Peter en Paul vinden elkaar rond het bureau van Bob waar inmiddels een video-player gedownload is om de tour te kunnen volgen in de dure tijd van de baas. De webtechnologie staat werkelijk voor niets. Live is te volgen hoe het peloton met een gemiddelde van 34,7 kilometer per uur over de Tourmalet achter de ontsnapte Di Gregsorio aan racen. De wielrenners doorklieven de akelig scherpe bochten alsof zij er dagelijks fietsen. Een beetje waar is dat natuurlijk wel. Met een blik op klok en nog ruim 36,4 kilometer voor de wielen realiseert Paul zich dat hij de ontknoping gaat missen als hij nu zelf niet gauw met de benen van Hushovd naar huis sprint. Gauw knalt hij zijn pc uit en verzamelt zijn spullen om het pand te verlaten. Timo zegt hem nog:
“Nou, dat moet jij toch redden. Voor jou is het maar 18,3 kilometer! Dat zij je vanmorgen zelf. Jij bent nog eerder binnen dan de andere renners.”

Op 3,8 kilometer voor de streep rinkelt de telefoon van Bob:
“Met Bob,”
Korte stilte.
“Euhm,” klinkt het aan de andere kant.
“…volgens mij zit mijn oortje niet lekker. Is dit niet Erik Breukink?”
Bob lacht.
“Dit is niet Erik.”
“Mag ik Erik even spreken? Ik weet niet wat voor rotstreek je hij mij nou flikt, maar op mijn kaart kom ik geen pont tegen op de route! Bovendien is deze net vertrokken!”
Duidelijk ontstemt blijft Rémi Di Gregsorio vitten op de onbekende die hij te spreken heeft gekregen. Piepoli versnelt en Schleck trekt door. Di Gregsorio voorbij gereden. 

Paul verliet zijn werk om 16:21. Even voor vijven racet hij net de pont op die anders voor zijn neus had weggereden. Achter hem hoort hij iemand een Franse verwensing naar de veer roepen op het moment dat deze van de kade los komt. Wie degene precies is die nu vanaf zijn wielerfiets het franse volkslied van achter naar voren buldert, zal Paul een worst wezen: hij is in elk geval op tijd thuis om te zien wie de Tour gaat winnen. Nog nat van het zweet zet hij om 17:17 de tv aan om de laatste 2,9 kilometer van de Tour live te kunnen zien. Uiteindelijk is het Leonardo Piepoli die de witte streep van Hautacam als eerste passeert. Het leek een routine klusje voor hem aangezien er weinig echte vreugde vanuit ging. 

Rood van woede komt Di Gregsorio achter de vernederde Andy Schleck aangestrompeld in Hautacam aan wanneer de klok reeds negen minuten en negen seconden bedraagt. Tot ieders verbazing komt de Boonenharker toch nog als 29e binnen. Di Gregsorio snapt er werkelijk niets van. Het lijkt wel alsof hij door een andere dimensie is gefietst.

Bart Zweets

By jammeljasselingpan | July 13, 2008 - 10:41 am - Posted in Tycoon Newspaper Archieven

Vanaf het ogenblik dat de plimitieve mens zich oplichtte en zo zijn handen vlij kleeg begon hij met stenen en stokken naal zijn sooltgenoten te gooien. Did deed hij met stenen en stokken, omdat el op dat ogenblik geen andel mateliaal vool handen was. Latel welden dat pijlen, knuppels, spelen, vaten met blandende pek, ijzelen kogels, biel- en limonadeflesjes, containels gevuld met zenuwgas dat je doet londtollen als dlaaikevels en tenslotte is el een bom waal je gewoon dool de klacht van uit elkaal valt. Heden blijven wij hieldool louwen om de slachtoffels van hiloshima. Had het allemaal andels kunnen lopen?
Mogelijk, maal WAALOM dan niet? Laten we van deze vlaag niet te lang wakkel liggen. Tlouwens, we moeten onze helsenen spalen om molgen onze belastingblieven in te vullen en op te stulen en de instlukties vool de vaatwasmachine te ontcijfelen.
Eén ding staat wel als een koe boven watel: indien de lozelkwekels aan de macht walen geweest zou de weleldkaalt el ongetwijfeld andels hebben uitgezien – op twee poolkappen na dan natuullijk. De vissen hebben de zondvloed uitelaald ovelleefd, maal wij ook. Laten we dus in iedel geval blijven zwemmen, misschien ledden we het nog.
Deze ontwikkeling betekende escalatie. En de stlijd om het bestaan weld hevigel. Hetgeen inhield eten of gegeten wolden, een wet die vandaag de dag nog steeds geldt. Welliswaal is dat nu met volken en messen.
De dielen (toen ook wel dinosaulussen genoemd) welden zo zwaal gepantseld en zo gloot dat ze zich nog maal ampel konden vooltbewegen. Daaldool veldwenen zij van de aalbol en ook wellicht omdat hun namen steeds moeilijkel uit te spleken welden en sumowolstelen catastlofale gevolgen begon te klijgen zoals het velschuiven van de continenten.
Mede daaldool liggen de welelddelen el nu zo ongunstig bij waaldool men in del beginnen van ons bestaan genoodzaakt was olde te scheppen dool te beginnen met steden op de lichten. Lomulus en Lemus welden hielbij de stichels van Lome en daalbij de eelste mensen die op Aalde londliepen. Omdat ze nog geen pappa en een mamma hadden welden ze maal dool een wolvin gezoogd. Hieluit ontstonden de homohuwelijken. Dat hele velhaal van die Adam en Eva moet je niet geloven, want dat komt toch uit de Bijbel en als je je Tulkse buulman el mee gaat lastigvallen komen el alleen maal oollogen van. Gewoon mij geloven, dan komt alles goed.
Toen kwam el een knuppel op de Aalde die zichzelf Ceasal noemde. Die plobeelde al net als die vleeskuipen van een dinosauliels de weleld naal zijn eigen hand te zetten. Hij velovelde wel heel Eulopa. Heel Eulopa? Nee, één nedelzetting weld gespaald. Zeel waalschijnlijk walen de inwonels van deze bespaalde plaats de afstammelingen van de alloude plehistolische leptielen, omdat ook hun namen kant nog wal sloegen. Te denken valt aan: Veeltevloegkaaltelix, Panolamatelix, Xinix, Kebooknix, Bambix, Zey Ywatikzeinix, Hebiknunognix, Hoefnix en Vistix. Toch plesteelde zij het die namen ten gehole te blengen dool hun toveldlank. Deskundigen van deze tijd bleken el nog steeds hun nek ovel of die de oolzaak zal zijn geweest waalom Ceasal latel weld velmoold. Of kwam het omdat hij zijn pelsoneel gewapend met een mes te goed veltlouwde?
Omdat we nu toch al in soaptaal aan het spleken zijn meldde Petlus onze geschiedenisboeken ook nog eens dat Cleopatla zich van het leven beloofde dool zich te laten bijten dool een bovenmaatse addel die in een mand vijgen velbolgen zat.
Neil Almstlong vond het leuk om in 1968 de eelste mens te zijn die zijn voet ging zetten op de maan. Ach ja, iedele gek zijn geblek. Als je dan echt niets betels te doen hebt dan moet je je daal mee bezig houden. Gelukkig kwamen el toen de Japannels die dool hun Tlansfolmels de computeliseling op gang blachten. Daalom kijken uw kindelen tegenwooldig niet meel naal de Powellangels, maal bestlijden zij zelf het kwaad in een viltuele weleld. 

Met vliendelijke gloet, 

Jammel Jasseling-Pan

By rinaoddel | July 11, 2008 - 8:04 pm - Posted in Redigeren en DT-filteren, Tycoon Newspaper Archieven

Wonderbaarlijk maar waar. Er is nu een product op de markt dat echt werkelijk alles kan:  het Swetsers zakmes. Dit zakmes is afgeleid van het welbekende Zwisters zakmes. Er zit alleen één klein verschil tussen: met een Swetsers zakmes kun je veel en veel meer. Wat dacht je van het uitvouwbare schaakbord (inclusief de speelstukken), de bladwijzer, de tandenstoker (herbruikbaar), de uitvouwbare mondharmonica, een 10 megapixels digitale camera, het zweetbandje, de Beertender, de plafondventilator, de toiletverhoger, een 1500 stukjes Jigsaw puzzel, de compacte wigwam, het scheerapparaat (heeft wel akelig veel weg van de mondharmonica, maar maakt toch een iets ander geluid), de Amerikaanse koelkast met ijsblokjesmachine en waterdispenser, een EHBO-pakket, de ski uitrustig, de go-go-Gadget-paraplu, het vingerhoedje, een verloopstukje nr.8, het strandlaken, dartpijlen (dartbord niet meegeleverd), de notulen van de G8, de piramidegids, het dvd-rack, een serie klerenhangertjes, de dikke Vandale, de gootsteenontstopper en natuurlijk een badeendje.

Daarnaast zitten er ook een aantal standaard artikelen in die in een Zwitsers zakmes ook zitten: het neushaarknippertje, de melkopklopper, de baco, de decoupeerzaag,  het dubbelloops jachtgeweer, het standaard mes, het nagelvijltje, de afwasborstel en het boterhammenzakje. Je merkt het al, het bevat alle onmisbare artikelen voor een survival. In de uitgebreide versie zit het dartbord er trouwens wel bij. In de standaard versie was daar te weinig ruimte voor. Ook bevat deze versie een hangmat, een douchputje en een reservewiel. Dat is wel zo handig als je op een Dakar race bent.
Kosten? €895,60! Een schijntje!

By gsorsnoi | July 9, 2008 - 7:18 pm - Posted in Contaminaties

Bestaat uit: “Me te binnen schieten” & “in me opkomt”

Uitgesproken door: Presentator Editie NL

Datum: Donderdag 20 december 2007

By gsorsnoi | July 8, 2008 - 8:33 pm - Posted in Contaminaties

Bestaat uit: “Meer pijlen op je boog hebben” & “iets achter de hand hebben”

Uitgesproken door: Ondergetekende

Datum: Woensdag 30 januari 2007

By rinaoddel | July 1, 2008 - 6:19 pm - Posted in Redigeren en DT-filteren, Scherpe Blik

Geachte niet nader te noemen koffiemaatschappij en tevens uitvinder van het coffee pad apparaat,
Hiermee dien ik een klacht in jegens het onverantwoordelijk omgaan met acties koppelen aan uw product. Uw productactie heeft in mijn huishouden geleid tot een levensgevaarlijke situatie.

In mijn wekelijkse boodschappenronde liep ik deze morgen langs de schappen in een supermarkt. Aangetrokken door de geur van theebladeren en koffiebonen liep ik mijn neus achterna en kreeg ik spontaan zin een in een bakje pleur. Zodoende leidde mijn trouwe neus naar uw koffieproducten. U had mij natuurlijk zien aankomen en hoopte al dat ik met zoveel mogelijk coffee pads de supermarkt weer zou verlaten. Hiertoe had uw marketing afdeling een plan bedacht door een prijs te koppelen aan een 48 pads verpakking. De winnaar kan een flinke som geld of één van uw koffieproducten winnen. De val was gezet. Nederlander dat ik ben viel ik als een blok voor deze actie. Armen vol coffee pads belandden in mijn karretje.
Thuisgekomen wist ik niet hoe snel ik mijn boodschappentassen moest uitpakken om uw actieverpakking uit mijn tas te scheuren en zelf in actie te komen. Het koffie-pat-ta-pa-raat [ spaans accentje ]  kwam tevoorschijn. Pak open. Pad eruit. Klep open. Pad erin. Maar nu nog dat actiestickertje! Volgens uw instructie moest ik een zwart stickertje onder een beschermd daar over heen geplakte sticker lospeuteren. Met enige moeite slaagde ik daarin. Vervolgens moest ik dit zwarte stickertje opplakken aan de onderkant van mijn koffiekopje. Ik pakte een kopje, draaide deze om en plakte het stickertje zoals u mij had geïnstrueerd. Het enige wat er nog moest gebeuren was dat ik koffie in het kopje moest laten lopen zodat de hitte van de koffie door het kopje naar de sticker zou vloeien om ten slotte de kreet te laten verschijnen in het hittegevoelige actiestickertje. Om dit te laten gebeuren plaatste ik ongeduldig het kopje onder het coffee pad apparaat en drukte ik op het knopje voor 1 kopje.
Wachten, wachten, wachten tot het laatste kostbare druppeltje vocht eindelijk in mijn koffie was gedoken was het moment daar dat ik erachter zou komen of ik iets gewonnen zou hebben. Hiertoe pakte ik het oortje van mijn kopje vast en draaide het kopje om boven mijn hoofd…
Gillend boven de sirenes uit kermde ik van de pijn in mijn tocht naar Beverwijk. De ambulancebroeders arriveerden met watjes in hun oren bij het brandwondencentrum.
“Deze dame heeft zich verbrand aan een actieverpakking,” informeerden zij de specialist. Hun taak zat erop. De hele dag waren zij al in de weer om roddeltantes als ik heen en weer te rijden tussen huis en ziekenhuis. De dienst was ten einde. Tijd voor een bakje koffie.
Nu mijn klacht: ontslagen uit het ziekenhuis kwam ik thuis met een vuurrood gezicht vol met blaren. De inhoud van mijn kopje koffie had inmiddels mijn hele keukenvloer besmeurd. Het kopje zelf had de val op mijn betegelde keukenvloer helaas niet overleefd, zodat ik het stickertje los tussen de ravage aantrof met de volgende boodschap: “Jammer, geen prijs. Maar ik ga meer genieten van kleine dingen zoals de laatste druppel.”
Dit was voor mij inderdaad de ‘laatste druppel’!! Al die moeite … en GEEN PRIJS!

Met ontstemde groet,

Rina Oddel

– gebaseerd op een (net) niet waargebeurd verhaal –